Personal Development School revine cu cea de a XI-a editie si cu noi provocari pentru studenti

Personal Development School revine cu cea de a XI-a editie si cu noi provocari pentru studenti

Personal Development School (PDS) Bucuresti revine cu cea de a XI-a editie si forte proaspete. Tema de anul acesta a proiectului o constituie Autocunoastere si suntem in cautarea de 15 tineri pasionati si curiosi de domeniu care sa ne fie alaturi timp de patru zile, in perioada 14-17 mai 2015, pentru a ne descoperi impreuna potentialul de dezvoltare.

Personal Development School este un proiect de traditie, aflat sub egida Voluntari pentru Idei si Proiecte Romania si isi propune sa creeze contexele de dezvoltare personala de care tinerii au nevoie. Acest proiect a luat nastere ca urmare a constientizarii nevoii din ce in ce mai pregnante a tinerilor de a investi in descoperirea si dezvoltarea de sine.

Scopul proiectului este acela de a depasi granitele dintre teorie si practica si de a le oferi participantilor o experienta cat mai complexa in demersul descoperirii de sine. PDS isi propune sa faciliteze procesul de autocunoastere tinerilor dornici sa investeasca timp in nevoia de dezvoltare personala.

Participantii se pot inscrie pana pe data de 9 mai 2015 prin completarea formularului pe care il pot gasi aici

Editia de anul acesta va aborda tema Autocunoasterii, pe care o va trata din perspectiva a trei directii: Present Self, Future Self si Self Managment. Aceste subteme vor fi structurate sub forma de trainiguri si workshop-uri interactive, unde participantii vor fi familiarizati cu teme precum: Self-awareness - Valori si Sabotori, Change Management, Motivare si atitudine, Comunicare non-verbala, Inteligenta emotionala, Importanta setarii de obiective si Personal Branding.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related