Citit de dai in gropi

Citit de dai in gropi

In weekend era sa nimeresc intr-o groapa pentru ca eram foarte ocupata sa imi mijesc ochii la un panou publicitar. Eram pe partea cealalta de el si, chioara cum sunt, a trebuit sa ma apropii ca sa vad exact ce scrie.

Erau de fapt doua OOH-uri mari cat o zi de 1 mai, sub forma unei carti asezate cu cotorul in sus. N-ai cum sa le ratezi daca stai la stopurile de pe Magheru. Amandoua iti dau un ghiont spre Carturesti Verona, caci Carturestiul isi propune sa-i impinga pe bucuresteni sa gaseasca titluri noi sau vechi in casa de la numarul 13.

Daca nu aveti drum prin Romana, vi le aratam noi. Cu toate astea, cel mai bine, vorba panoului, e sa nu stai cu ochii in sus sau in telefon, ci sa te ingrijesti de spirit prin lectura:


Grafica si conceptul creativ apartin agentiei GMP
Director de creatie: Mihai Gongu
Agentia media: Initiative

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related