Ioana Cozma si Adina Antonie intretin in continuare sanatatea mintala a studentilor din provincie

Ioana Cozma si Adina Antonie intretin in continuare sanatatea mintala a studentilor din provincie

Nu am trait pe pielea mea traiul unui student din provincie. Dar Ioana Cozma si Adina Antonie m-au ajutat sa-mi inteleg aproapele, punand la un loc o plansa colorata de caracteristici ale tovarasilor mei din timpul anilor universitari. Proiectul s-a numit Student din provincie, a fost pornit in 2012, iar noi l-am investigat prima data aiciDatorita lor am putut sa rad la unele glume despre viata de camin, si tot ele m-au scutit de situatia in care pun intrebari stupide despre dragostea de zacusca.

Intre timp, cei 23.000 de studenti pe care ii stransesera fetele prin 2012 s-au facut acum peste 99.000 si au devenit o comunitate de toata frumusetea. Care va fi, curand, deservita si de o dezvoltare in plan editorial a site-ului studentdinprovincie.ro.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related