Suntem toti o familie mare si disfunctionala

Suntem toti o familie mare si disfunctionala

Familiile disfunctionale pot fi si amuzante. Cand eram mica, urmaream cu o privire diabolica reactiile bunicii mele atunci cand ii povesteam, la masa, cum hienele dezmembreaza starvuri in savana. Pe mine ma amuza, iar ea se oprea din mancat.

Aparent, umorul un pic bizar si familiile un pic ciudate sunt la moda din nou, pentru ca Droga5 tocmai a semnat campania unui producator de carnati. Johnsonville poate sa inchege o familie din orice, chiar daca alegerile sunt, la prima vedere, cel putin nefericite.

Cred ca am putea cu totii sa tragem niste invataminte din cele patru ad-uri care zugravesc patru familii, construite mai ad-hoc sau nu.

Niciodata, dar niciodata nu manca un carnat de la un mafiot:

Ce faci cand puiul nu mai zboara odata din cuib? Falsfici niste titluri de ziar, il privezi de mancarea preferata si te rogi sa functioneze:

Si prietenii pot forma o familie. Una ciudata, in care conotatiile sexuale zburda libere, ca si carnaciorii din al treilea ad al campaniei:

Bunica acestei familii are un secret care, odata dezvaluit, nu e crezut de nimeni:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related