O holograma de protest, va rog

O holograma de protest, va rog

Tin minte ca prima holograma care m-a impresionat a fost cea a printului Charles, care a aparut ca o stafie din podiumul unei conferinte. Inainte de asta, mi se parea de-a dreptul SF sa existe holograme in viata reala (vorba vine), caci le mai vazusem doar in Star Trek.

Anii au trecut si hologramele au crescut si ele, devenind mijloace de protest. Pe 10 aprilie 2015, peste 17.000 de oameni din toata lumea au protestat in Madrid impotriva unei legi proaspat adoptate in Congresul spaniol, care restrictioneaza libertatea cetatenilor de a organiza manifestatii de strada. 

Cunoscuta ca “Gag Law”, legea care sprijina cenzura a fost contestata cu ajutorul unor holograme, solutie gasita de ONG-ul spaniola Nosomos Delito (We Are Not Crime) si agentia DDB Spain:

Site-ul campaniei, Hologramas para Libertad, indeamna in continuare oamenii sa se alature protestului:


O imagine mai incolo, poti sa devii o holograma


Sau sa iti scrii mesajul de sustinere pentru cauza

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related