A cui o fi vina?

A cui o fi vina?

Mi se pare foarte important in viata sa stii a cui e vina pentru orice. Si, ca sa stii asta, ar trebui sa gandesti din mai multe unghiuri.

Cum te indeamna de pilda urmatoarele trei ad-uri din campania unui brand de jocuri, Changyou. Create de Del Campo Saatchi si Saatchi Greater China, spoturile iau apararea jucatorilor de pretutindeni.

De fapt, nu e vina ta ca esti dependent de jocuri video, iti spune o voce suava pe fundal, ci a oamenilor rai din jurul tau.

Jucatorii portretizati aici trec prin momente traumatizante in viata reala, dar recupereaza momente de fericire in lumea virtuala. Cum ar fi tatal asta, a carui fiica i-a distrus viata sexuala si l-a obligat sa isi puna un tutu roz:

Sau liceanul acesta care nu are o prietena, pentru ca mama lui e prea protectiva. Oare nu se gandeste ea la sufletelul lui?

Si, in fine, il avem pe angajatul asuprit, care se refugiaza in lumea jocurilor, pentru ca seful lui il batjocoreste in diverse feluri:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related