Cu Orange afacerile intra in lumea digitala

Cu Orange afacerile intra in lumea digitala

De ce ai nevoie sa ajungi mai departe in afaceri? Intrebarea care da de gandit oricarui antreprenor este si punctul de plecare al unei noi campanii business de la Orange. Raspunsul pune in prim plan colaborarea in afaceri – ai nevoie de un partener care e mereu acolo pentru afacerea ta.

In spotul care deschide campania, Orange lucreaza impreuna cu diferite afaceri, de la mici boutique-uri de design pana la companii internationale de shipping. In toate momentele care conteaza, Orange este prezent cu instrumente de ultima ora: net 4G super rapid, pachete flexibile si solutii digitale. Prezenta este simbolizata printr-un ecran virtual care apare in momentele cheie.

Astfel, Orange se pozitioneaza ca partenerul digital al afacerilor de orice dimensiune, de la firme mici si mijlocii pana la multinationale cu mii de angajati pentru care ofera solutii digitale personalizate, dar si consultanta specializata.

Filmarile au durat 3 zile si au avut loc in Bucuresti, Rasnov si in portul Constanta, unde s-a lucrat noaptea, contracronometru, in jurul unei nave transport in timpul descarcarii containerelor. S-a filmat in studiourile Buftea, dar si la munte, unde a fost folosita o drona pentru cadrele spectaculoase de la inceputul spotului.

Fiecare situatie din filmul de lansare s-a transformat apoi in cate un spot independent, pentru fiecare oferta. Alaturi de spoturile TV, mesajul campaniei este dus mai departe in print, outdoor, radio si online. Impreuna formeaza o platforma pe termen lung , sub mesajul umbrela “Lucram impreuna pentru afacerea ta.”

La realizarea campaniei, au lucrat impreuna echipele Orange Romania, Publicis Romania si Abis Studio.

Echipa Orange Romania:  

Crina Tenovici- Head of Data & B2B Communication
Mirela Bosoi -  Head of Brand and Communication
Anca Stancov - Head of Media
Andreea Grigorescu – Business communication specialist                                                                                                                        

Echipa Publicis Romania:

Silviu Nedelschi – Group Creative Director Orange
Daniel Raicea – Head of Orange Division
Alina Vija – Account Manager
Gabriel Gherca – Art Director
Cezar Panait & Romulus Petcan – Copywriters
Producer A/V – Camelia Efrimov & Liviu Efrimov

Mitra Film & Abis Studio

Regizor: Johan Winthereik Stumbeck
DOP: David Hellman

 

Alte creatii din campanie:

TVC:

 

Print:

Tamplarul / Visual

 

Architectul / Visual

 

Wine / Visual

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related