Au inceput inscrierile pentru Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl

Au inceput inscrierile pentru Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl

Rasfoiti-va retetele, sunati-va mamele, lustruiti-va tigaile, scoateti fluierele si pregatiti-va de petrecere: au inceput inscrierile pentru Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl, cea mai creativa competitie culinara din Romania.

Suntem la a treia si cea mai asteptata editie de pana acum, care se va desfasura intre 15 si 17 iulie.
Update: am prelungit inscrierile pana pe 3 iulie, ca sa aveti timp sa va pregatiti echipele. 

 

Formatul evenimentului din acest an

Probe noi-noute, 32 de echipe (formate fie din freelanceri, fie din oameni de agentie si clienti) ingrediente pe care sa le interpretati creativ si o reteta pregatita din timp: nu avem cum sa dam gres cu noul preparat.

Daca vreti sa demonstrati ca vocabularul vostru culinar cuprinde mai mult decat “cartofi prajiti si omleta” sau "sandvis peste laptop", dar nici nu va intreceti inca in bucataria moleculara, evenimentul e pentru voi.

Reteta e simpla: va formati o echipa de 2 pana la 6 oameni, va alegeti un ingredient pe care il veti interpreta creativ si intrati in competitie completand formularul de inscriere si platind taxa de 200 de euro per echipa, pana pe 3 iulie.

Bineinteles, n-o sa va puteti opri aici. O sa vreti sa faceti rebranding-ul agentiei si o sa coaceti o identitate vizuala de-te-lingi-pe-degete: competitia de logo-uri culinare va asteapta inscrierile pana pe 6 iulie.

Editia 2015 va aduce participantilor multe premii speciale care vor completa palmaresul creativilor si rafturile cu premii ale agentiilor.

Pentru inspiratia dumneavoastra, o portie de logo-uri deja consacrate


Ca tot veni vorba de retete, anul acesta o imbunatatim si pe cea a Cupei. Produsele Lidl isi vor gasi Nasul creativ, la provocarea Electrolux: 50 de ingrediente secrete ii vor stimula pe participanti sa inventeze sau sa adapteze retete, in incercarea de a da pe spate juriul Cupei cu preparatul lor.

Inaintea evenimentului, training-uri tehnice Zepter ii vor pregati pe bucatarii amatori ai industriei pentru competitia care va avea loc la Chef Parade Cooking School, cea mai chic bucatarie din oras. Detalii despre training-urile tehnice Zepter gasiti aici

In ziua evenimentului, doua probe speciale pregatesc sufleteste participantii pentru proba principala. Nu va nelinistiti totusi, la Chef Parade e loc berechet pentru gatit si socializat.

Teaser estetic din Chef Parade

 

Probele din acest an

Proba principala: Lidl


Bucataria Lidl prinde viata la Cupa Agentiilor la Gatit: diversitatea produselor ii va motiva pe bucatarii amatori ai industriei sa isi demonstreze talentul la gatit, iar ingredientele secrete propuse de Electrolux ii va provoca sa il foloseasca intr-un mod inedit, stimulandu-le creativitatea.

Nu conteaza cat de neobisnuita e ideea unui preparat, vrem retete care sa provoace artificii pe papilele gustative. E loc si pentru timizi, caci Bucataria Lidl despre asta vorbeste: ca esti bucatar sau amator, poti gasi inspiratie in varietatea de ingrediente.

Dupa cele 70 de minute ale probei, preparatele vor defila prin fata juratilor, care vor decide cine merita titlul de Agentia Anului la Gatit.

 

Training-ul tehnic Electrolux


Cele patru echipe din fiecare interval invata concomitent sa foloseasca instrumentele Electrolux. Daca ti-a intarziat taxiul sau ai apasat de prea multe ori snooze, inveti de la colegi: training-ul dureaza 15 minute si nu va fi repetat pentru cei care nu au ajuns la timp.

 

Tutorial Zepter


Cele patru echipe din fiecare interval invata concomitent sa foloseasca instrumentele Zepter. Daca ti-a intarziat taxiul sau ai apasat de prea multe ori snooze, inveti de la colegi: training-ul dureaza 15 minute si nu va fi repetat pentru cei care nu au ajuns la timp. Trainerii raman disponibili la Chef Parade pentru indrumari de natura tehnica pe toata perioada competitiei.

 

Proba speciala "Joaca-te cu Jacobs"


Prima dintre probele speciale, pentru toate echipele care se inscriu la Cupa: fiecare echipa trage la sorti un brief simplu si fun, pe baza caruia pregateste o cafea senzationala in 15 minute si apoi o prezinta in 30 de secunde. Juriul special Jacobs va evalua prestatia concurentilor separat de competitia principala. Si degeaba faci o cafea buna daca n-o imparti cu prietenii: inca un motiv sa fiti incurajati de cei mai galagiosi colegi. 

 

Proba speciala "Vara Bonduelle"

Fiecare echipa va pregati un preparat de vara, delicios si aspectuos, cu legumele rasfatate Bonduelle. Proba speciala va dura 10 minute fiind urmata de o prezentare a echipei de 30 de secunde. Punctajul va fi acordat tot de un juriu special Bonduelle si va fi separat de proba principala.

 

Despre partenerii evenimentului

Despre Lidl
De la intrarea pe piata romaneasca in 2011, Lidl a devenit unul dintre cei mai  importanti retaileri din Romania. In 2015, Lidl lanseaza Bucataria Lidl, unde chef Florin Dumitrescu si actorul Andrei Aradits demonstreaza ca oricine poate gati simplu si original.

Bucataria Lidl e locul de intalnire a celor care iubesc mancarea, gatitul si petrecerea timpului alaturi de cei dragi in jurul mesei. Creata sub forma unei platforme online, Bucataria Lidl isi propune sa devina un loc de inspiratie deopotriva pentru cei experimentati si pentru cei care isi doresc sa invete sa pregateasca retete delicioase la preturi avantajoase.

Despre Electrolux
Cu aproape 100 de ani de experienta in realizarea echipamentelor profesionale pentru cei mai buni bucatari profesionisti din Europa, Electrolux aduce excelenta culinara atat in cele mai renumite bucatarii ale lumii, cat si in casele utilizatorilor.

Pe platforma The Secret Ingredient, Electrolux propune in fiecare luna un ingredient secret, insotit de trucuri profesionale pentru a-l integra usor si simplu in retetele realizate chiar in bucataria proprie. Astfel, Electrolux aduce excelenta in bucatarie nu doar prin tehnologie de top, ci si prin informatiile si sugestiile care dezvolta creativitatea culinara. Pe platforma pot fi gasite informatii despre istoria, valorile nutritive, retete si idei de folosire a ingredientului secret al lunii in meniul de zi cu zi. Toate aceste sfaturi si secrete culinare sunt oferite de Electrolux in parteneriat cu Chefi profesionisti.

Despre Zepter
Zepter International a fost fondat in 1986 iar produsele sale revolutioneaza permanent universul gatitului. Vasele Zepter Masterpiece alcatuiesc un sistem unic ce permite o preparare corecta a hranei sanatoase, iar sistemul de vidare VacSy pastreaza corect alimentele si le prelungeste durata de viata. Cu Zepter economisiti alimente, energie, timp si bani, dar cel mai important, va protejati sanatatea.

Despre Jacobs
Jacobs Kronung este ceasca de cafea aburinda care te trezeste bland dimineata si iti promite ca vei avea o zi frumoasa. Este Alintaroma care te imbie si care te indeamna sa te opresti pentru cateva minute si sa lasi vorbele sa vina de la sine. Intre tine si cei cativa prieteni de suflet. Doar voi. Cateva minute. Anul acesta, Jacobs, isi invita consumatorii la o noua provocare “Joaca-te cu Jacobs“. Iubitorii cafelei sunt invitati sa isi redescopere cafeaua preferata de zi cu zi si sa incerce gusturi deosebite, cu ajutorul retetelor inovatoare propuse de cafeaua Jacobs.

Despre Bonduelle
Grupul Bonduelle este lider mondial in legume prelucrate si unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de legume conservate si congelate din Romania. Bonduelle este condus de o Viziune in care alimentatia vegetala este esentiala pentru o viata mai buna, cu impact asupra sanatatii si a mediului inconjurator. Dat fiind ca alimentatia vegetala ar trebui sa fie tot mai prezenta la mesele de zi cu zi, Misiunea Bonduelle este sa dezvolte cultura de a manca legume pentru sanatate si placere. Un brand care a castigat increderea consumatorilor, Bonduelle a obtinut distinctiile Superbrand, Best Buy Award si QuDal.

Despre Samdam
Grupul Samdam ofera de mai bine de 20 de ani  solutii complete si personalizate de produse promotionale, cadouri premium, cadouri business, textile, echipamente de lucru si programe de loialitate. Experienta, profesionalismul si flexibilitatea echipei Samdam le ofera clientilor increderea ca proiectele lor se afla pe maini bune, inca de la prima colaborare.

Despre Chef Parade
Conceptul Chef Parade este adus si dezvoltat in Romania de catre Privileg Catering. Intr-un spatiu modern, Chef Parade Cooking School gazduieste cursuri de gatit, petreceri, workshop-uri si team building-uri pentru corporatii, adresandu-se tuturor celor care vor sa invete, sa se relaxeze sau sa-si desavarseasca abilitatile culinare.

Despre Cupa Agentiilor la Gatit
Creativii ingredientelor, ai prezentarilor si ai uralelor isi gasesc locul, pentru al treilea an consecutiv, la Cupa Agentiilor la Gatit. Scriem retetarul Cupei inca din 2013 si starnim creativii sa se infrunte  in preparate si farfurii. Competitia face parte dintr-un concept mai amplu de intreceri  creative dedicate industriei publicitare din Romania, Cupa Agentiilor. Cupa Agentiilor la Gatit este un eveniment IQads, powered by KISS FM. Partenerii media sunt: Bucataras.ro, Gustos.ro, eCuisine.ro, Culinar.ro, Click! Pofta buna! si La Cucina.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related