Joaca-te cu Jacobs la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl

Joaca-te cu Jacobs la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl

La cea de-a treia editie a Cupei Agentiilor la Gatit, adaugam o noua proba creativa pentru cei mai insiprati bucatari din Romania, publictarii si invitatii lor din marketing. Competitia speciala Joaca-te cu Jacobs va implica toate echipele inscrise in Cupa intr-o intrecere pentru gasirea celei mai creative retete cu cafea.

Ca sunt bautori de cafea sau nu, cei mai inspirati reprezentanti ai agentiilor vor primi 32 de briefuri surpriza la fata locului si 32 de premii oferite pe masura entuziasmului, creativitatii, priceperii sau, dimpotriva, a stangaciei. Nu cautam retete perfecte, ci indrazneala si un strop de spirit aventuros.

Brief-urile sunt pe masura. Va dam mai jos cateva teasere, dar fara spoilere. Inscrieti-va pana pe 2 iulie si hai cu echipa la cea mai creativa competitie cu idei si ingrediente din Romania.

Exemplu 1: Dupa o cearta atroce cu seful tau, din care niciunul nu a iesit nesifonat, pentru ca amandoi aveati dreptate, prepara o cafea de reconciliere. Ingrediente speciale: sirop de artar si rom.

Exemplu 2: 48 de ore de nesomn si inca nu ai terminat cea mai importanta parte: prezentarea aia perfecta, care o sa convinga sigur clientul. Cu ochii impaienjeniti, spune-ti ca poti si prepara-ti un Irish coffee care sa contina si un pic de chilli.

Exemplu 3: Ai la dispozitie lichior de migdale si coaja de portocala: prepara bautura perfecta cu care sa iti intampini jumatatea care se intoarce dupa o calatorie lunga. Ingrediente care sigur o s-i ridice tensiunea: o tona de vase nespalate, canapeaua roasa de caine si casa intr-o perfecta dezordine.

Competitia Joaca-te cu Jacobs se va desfasura inaintea probei principale si va testa indemanarea, imaginatia si papilele gustative ale fiecarei echipe. Acest material face parte din seria editoriala Cupa Agentiilor la Gatit: parteneri.

Anul acesta, Jacobs, isi invita consumatorii la o noua provocare “Joaca-te cu Jacobs“. Iubitorii cafelei sunt invitati sa isi redescopere cafeaua preferata de zi cu zi si sa incerce gusturi deosebite, cu ajutorul retetelor inovatoare propuse de cafeaua Jacobs. Colectia de peste 50 de retete cu cafea este disponibila in spatiul de joaca amenajat online de Jacobs pentru aceasta campanie, pe www.joacatecujacobs.ro.

Despre Cupa
Creativii ingredientelor, ai prezentarilor si ai uralelor isi gasesc locul, pentru al treilea an consecutiv, la Cupa Agentiilor la Gatit. Scriem retetarul Cupei inca din 2013 si starnim creativii sa se infrunte  in preparate si farfurii. Competitia face parte dintr-un concept mai amplu de intreceri  creative dedicate industriei publicitare din Romania, Cupa Agentiilor. Cupa Agentiilor la Gatit este un eveniment IQads, powered by KISS FM. Partenerii media sunt: Bucataras.ro, Gustos.ro, eCuisine.ro, Culinar.ro, Click! Pofta buna! si La Cucina.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related