Chef Parade, gazda Cupei Agentiilor la Gatit by Lidl

Chef Parade, gazda Cupei Agentiilor la Gatit by Lidl

Chef Parade Cooking School este gazda competitiei care aduna cei mai creativi bucatari ai industriei in bucatarie, la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl.

Conceptul Chef Parade este adus si dezvoltat in Romania de Privileg Catering, folosind o reteta originara din Budapesta si recreata cu succes la Praga si Bratislava. 

Scoala de gatit, spatiu modern pentru petreceri private, team building-uri sau workshop-uri, un loc in care te poti distra cu prietenii sau colegii: acesta este universul Chef Parade.

La numai 7 luni de la deschidere, trainerii au indrumat mai mult de 500 de cursanti, impartasind cu ei secretele bucatariilor lumii: marketeri, publicitari, corporatisti si creativi pasionati de gatit. Romana Rista (Fata Care Gateste cu Flori), Alina Barbu, Liviu Chiorpec, Sergiu Jivan, Liviu Lambrino sunt cei care inteleg ca gatitul, chiar daca o arta, trebuie sa fie o activitate relaxanta.

Pentru a crea momente frumoase este nevoie de foarte putin: cativa prieteni, o bucatarie, ingrediente bine alese si retete care nu dau gres: un lucru pe care Chef Parade il demonstreaza din plin cu fiecare curs.

Pregatiti-va retetele de la Cupa Agentiilor la Gatit cu un training al echipei la Chef Parade. Acest material face parte din seria editoriala Cupa Agentiilor la Gatit: parteneri.

Despre Cupa
Creativii ingredientelor, ai prezentarilor si ai uralelor isi gasesc locul, pentru al treilea an consecutiv, la Cupa Agentiilor la Gatit. Scriem retetarul Cupei inca din 2013 si starnim creativii sa se infrunte  in preparate si farfurii. Competitia face parte dintr-un concept mai amplu de intreceri  creative dedicate industriei publicitare din Romania, Cupa Agentiilor. Cupa Agentiilor la Gatit este un eveniment IQads, powered by KISS FM. Partenerii media sunt: Bucataras.ro, Gustos.ro, eCuisine.ro, Culinar.ro, Click! Pofta buna! si La Cucina.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related