Colors in Projects a lansat a II-a editie a evenimentului IGNITION – Student Public Speaking Contest

Colors in Projects a lansat a II-a editie a evenimentului IGNITION – Student Public Speaking Contest

Colors in Projects a lansat a II-a editie a evenimentului IGNITION – Student Public Speaking Contest, dedicat tuturor studentilor pasionati de arta vorbitului in public sau care vor sa-si imbunatateasca abilitatile de prezentare.

Concursul consta in sustinerea unor prezentari in stil Ignite (20 slide-uri a cate 15 secunde fiecare), prezentari ce vor fi jurizate si premiate.

Retrospectiva IGNITIONStudent Public Speaking Contest, Editia I (2014) 

 

Esti curios ce presupune sau vrei sa iti sustii speaker-ul preferat? Atunci te invitam sa urmaresti concursul din sala. Participarea este gratuita, iar inscrierile se fac pana pe 20 mai prin completarea formularului de inscriere.

1. De ce sa vii la IGNITION ca partipant in sala? Participi la un eveniment cu un concept 100% romanesc care isi doreste sa ajute la dezvoltarea studentilor. 

2. Vei intalni foarte multi oameni interesanti, din domenii diferite, extrem de incantati de ideea de networking.

3. Hmmm....iar daca inca nu am reusit sa te convingem, poate ca o vor face multele premii pe care le poti castiga la eveniment?

Participarea la eveniment este absolut gratuita, in limita locurilor disponibile. Sunt multe premii puse in joc, multi reprezentanti ale companiilor partenere doritori de networking, precum si speech-uri de calitate din partea concurentilor nostri, viitori vorbitori in public de profesie.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related