[YouTube Romania Ads Leaderboard] - Top 5 reclame vizionate de romani pe YouTube in aprilie 2015. 2 creatii romanesti in top

[YouTube Romania Ads Leaderboard] - Top 5 reclame vizionate de romani pe YouTube in aprilie 2015. 2 creatii romanesti in top

Clasamentul din luna aprilie al celor mai vizionate reclame pe YouTube de catre userii romani cuprinde doua creatii romanesti. Dove Romania se situeaza pe loc secund, cu o campanie pentru Dove Invisible Dry, iar spotul Idea Bank - "SOS! Centrul Ideilor Abandonate este in pericol" ocupa pozitia a treia.

Pe primul loc in top se afla spotul Hyundai - A Message to Space, care a acumulat pana in prezent peste 58 de milioane de view-uri.

YouTube Ads Leaderboard este o lista a celor mai populare reclame video care ruleaza pe YouTube. Clasamentul este generat pe baza vizualizarilor realizate de utilizatorii de YouTube din Romania in luna precedenta, urmarind mai multi indicatori relevanti, precum numarul vizualizarilor din Romania, rata de vizualizare (timpul mediu vizualizat dintr-o reclama) si raportul dintre vizualizarile organice si cele platite.

YouTube Romania Ads Leaderboard este un top lunar, publicat de IQads.

 

1. HyundaiWorldwide - "Hyundai: A Message to Space"

 

2. DoveRomaniaOfficial - "Dove Invisible Dry - invizibil pe 100 de culori!"

 

3. Idea Bank - "SOS! Centrul Ideilor Abandonate este in pericol"

 

4. Vienna - "#myperfectday in Vienna with Conchita Wurst"

 

5. Matthew Weathers - "April Fools Video Prank in Math Class"

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related