Continutul Romanian Design Week este disponibil si pe smart phone-uri

Continutul Romanian Design Week este disponibil si pe smart phone-uri

Programul Romanian Design Week incepe astazi. Acesta este compus din expozitia centrala ce este gazduita de Hanul Gabroveni, plus alte 40 de locatii colaterale din Bucuresti care sustin peste 60 de evenimente satelit. Numarul mare de evenimente, conferinte, workshop-uri si expozitii ii dau statutul de a fi cel mai mare eveniment din tara dedicat designului romanesc. 

Pentru a putea fi cat mai usor de urmarit acest program amplu, organizatorii Romanian Design Week alaturi de partenerii sai de la Mind Treat Studios pun la dispozitia vizitatorilor o aplicatie de mobil, in care se regaseste lista intreaga a evenimentelor.

"Editia 2015 are Olanda Tara Invitata, peste 130 de designeri romani in Expozitia Centrala, 7 expozitii internationale si peste 70 de evenimente ce cuprind Bucurestiul timp de 10 zile. De aceea am continuat sa lucram la aplicatia de mobil, dezvoltata inca de anul trecut, care organizeaza totul dupa data, eveniment sau categorie – pentru orice strategie de vizitare. Poti sa:

• Rasfoiesti tot programul festivalului
• Adaugi un eveniment in agenda
• Vezi ce alte evenimente se intimpla in apropiere
• MyRDW aduna toate evenimentele la care vrei sa ajungi
• Cauti dupa organizator, eveniment sau locatie
• Te inspiri din toate imaginile reunite sub hashtagul #RDW15

Fie ca este vorba despre un eveniment din Expozitia Centrala sau despre o lansare undeva in oras, in aplicatie gasesti toate informatiile necesare ca sa nu ratezi nimic", declara Diana Dragomir (Co-founder/ Business Development Officer Mind Treat Studios).

In plus, aplicatia prezinta un nou feature fata de anul trecut. Este vorba de Insider Guide:

"Am rugat cativa apropiati RDW sa ne impartaseasca evenimentele la care vor neaparat sa ajunga in cadrul editiei 2015. Puteti sa va inspirati descoperind traseele prietenilor nostri Ileana Sebe, Andreea Macri, Viki Nicola, Noemi Meilman, Adrian Soare, Ovidiu Hrin si altii. Aplicatia Romanian Design Week este un must have pentru orice vizitator RDW" declara Mara Coman (Communication manager The Institute).

Aplicatia a fost deja premiata in cadrul celei de-a doua editii Mobifest, cel mai mare eveniment de profil din Romania, care a reunit mai mult de 250 de profesionisti din industria Mobile & Web. Romanian Design Week a primit bronzul la categoria BRAND MOBILE APPLICATIONS.

De asemenea, vizitatorii expozitiei centrale au posibilitatea de a accesa ghidul audio Romanian Design Week din cadrul aplicatiei izi.TRAVEL. Utilizarea acestei platforme este gratuita atat pentru muzee, cat si pentru vizitatorii lor si reuneste ghiduri turistice multimedia din intreaga lume. Scopul izi.TRAVEL este de a conecta orase, muzee si povestile lor, cu acei calatori care vor sa exploreze lumea intr-un mod nou, inovator: prin intermediul unei platforme globale, deschise si gratuite. Aceasta poate fi descarcata din App Store, Google play sau Windows Phone Store.

Romanian Design Week este un proiect cultural co-finantat de Administratia Fondului Cultural National.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related