Gateste sanatos cu Zepter la Cupa Agentiilor la Gatit

Gateste sanatos cu Zepter la Cupa Agentiilor la Gatit

Infiintata in 1986, Zepter International este o companie multinationala, care produce, vinde si distribuie in intreaga lume bunuri de larg consum, exclusive si de cea mai buna calitate, in prinicipal prin intermediul vanzarilor directe, dar si prin magazine exclusiviste.

De la infiintarea sa in 1986, Zepter a stabilit standarde foarte inalte de calitate si a devenit o parte esentiala a vietilor a milioane de persoane din intreaga lume si a dezvoltat mai multe branduri: Zepter Home Art, Zepter Medical, Zepter Home Care si Zepter Cosmetics & Luxury. Zepter a cucerit lumea cu Sistemul Zepter Masterpiece, metoda unica si permanenta de a prepara hrana sanatoasa si gustoasa.

Vasele Zepter Masterpiece CookArt alcatuiesc un sistem patentat ce permite o preparare corecta si permanenta a hranei sanatoase, pentru o viata mai buna si mai indelungata. Tehnologia Zepter permite fierberea fara adaos de apa si frigerea fara adaos de grasimi, pastrand astfel substantele nutritive in componenta hranei. Zepter economiseste hrana, energie, timp si bani, dar cel mai important, protejeaza sanatatea.

Acest material face parte din seria editoriala Cupa Agentiilor la Gatit: parteneri.

Despre Cupa
Creativii ingredientelor, ai prezentarilor si ai uralelor isi gasesc locul, pentru al treilea an consecutiv, la Cupa Agentiilor la Gatit. Scriem retetarul Cupei inca din 2013 si starnim creativii sa se infrunte  in preparate si farfurii. Competitia face parte dintr-un concept mai amplu de intreceri  creative dedicate industriei publicitare din Romania, Cupa Agentiilor. Cupa Agentiilor la Gatit este un eveniment IQads, powered by KISS FM. Partenerii media sunt: Bucataras.ro, Gustos.ro, eCuisine.ro, Culinar.ro, Click! Pofta buna! si La Cucina.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related