Fiica preotului din Transilvania: Totul a inceput cu o doina cantata la Berlin

Fiica preotului din Transilvania: Totul a inceput cu o doina cantata la Berlin

Zmeitrei este o trupa romaneasca din Berlin care canta "Rough Romanian Soul", iar publicul o vede ca pe un Rock-Folk-World-Soul-Blues-Jazz.

Ei au lansat o campanie de crowdfunding pentru producerea unui album de muzica Rough Romanian Soul, sub coordonarea producatorului de Grammy Ian Brennan. Impreuna, vor sa aduca inapoi in tara muzica romaneasca creata in afara granitelor, sa o inregistreze aici, apoi sa o faca cunoscuta lumii intregi. 


Albumul va fi inregistrat in locuri din tara care au legatura cu povestea Zmeitrei: in satul transilvanean in care s-a nascut solista Paula Turcas, in biserica satului, pe dealurile si padurile dimprejurului lui.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related