Ce mai inseamna realitatea

Ce mai inseamna realitatea

Daca intrai pe YouTube acum 3 zile sa vezi noul clip Bjork  - si poate, din varii motive, era o sambata in care n-aveai simturile prea bine ascutite - la un moment dat urma sa te intrebi unde-ti dispare solista cand pleaca din cadru si nu se mai intoarce.

Daca reuseai sa-ti pui ochelarii pe nas, vedeai ca poti s-o urmaresti cu mausul. Si ca, de fapt, poti sa te invarti in 360 prin video-ul filmat de regizorul Andrew Huang ca sa explorezi litoralul islandez si sa-i observi maritisul cu noul single "Stonemilker".

 
Bjork te-a invitat sa te plimbi pe o plaja din Islanda unde apune frumos soarele. Da, dar Azealia Banks te invita prin martie sa devii maestru papusar in video-ul pentru melodia "Wallace". 

Oarecum, pentru ca e vorba de o platforma, nu un video in sine.

Promptat sa-ti pornesti webcam-ul cand o accesezi, poti controla fatetele unei Azealia mai maleabila decat te-ai fi asteptat si, la un moment dat, iti vezi si portretul a la webcam in background-ul clipului.

Proiectul a fost realizat in parteneriat cu Google, iar clipul nu poate fi accesat in aceasta varianta decat din Google Chrome. Varianta "statica" e mai jos: 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related