Mark Walker, Senior Vice-President IPG Mediabrands, vine la ICEEfest 2015

Mark Walker, Senior Vice-President IPG Mediabrands, vine la ICEEfest 2015

Mark Walker, Senior Vice-President – MAP World Markets, vine in Romania pentru a participa in perioada 11-12 iunie la editia 2015 a ICEEfest. Mark Walker va sustine o prezentare despre Emerging Programmatic Ecosystems si va analiza in cadrul panel-ului The Programmatic Revolution: Are you ready? cat de pregatita este piata din tarile din Europa Centrala si de Est pentru integrarea si folosirea potentialului maxim pe care programatic buying il ofera.

„Romania este una dintre pietele cele mai importante atunci cand vorbim de dezvoltarea programmatic buying in zona CEE si ma bucur ca am oportunitatea de a interactiona cu cei mai relevanti actori ai industriei de media din regiune. La ICEEfest voi impartasi cu publicul experienta acumulata prin implementarea programmatic buying in peste 25 de tari la nivel global si voi evidentia importanta pe care educarea pietei o are in succesul acestuia”, a declarat Mark Walker, Senior Vice-President – MAP World Markets, IPG Mediabrands.  

In cadrul vizitei pe care o va face in Romania, Mark Walker va sustine un seminar privat pentru clientii agentiilor IPG Mediabrands din Romania, unde va prezenta cele mai noi instrumente pe care reteaua le ofera acestora.

Cu peste 15 ani de experienta in digital marketing, Mark Walker coordoneaza implementarea strategica a capabilitatilor digitale ale IPG Mediabrands in peste 50 de piete emergente din Asia, Africa, Europa si America Latina.

IPG Mediabrands este prezent in Romania prin trei dintre agentiile sale de top, Initiative, BPN si Universal McCann, iar interesul pentru programmatic buying a fost evidentiat inca de anul trecut, odata cu lansarea in Europa Centrala si de Est a Cadreon, o platforma specializata de programmatic buying, care integreaza tehnologii avansate, date complexe si un inventar vast, totul pentru a oferi clientilor cele mai bune solutii de comunicare digitala.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related