"Descopera bogatiile Byzantului!" - o campanie cu vin' incoace semnata de Republika

"Descopera bogatiile Byzantului!" - o campanie cu vin' incoace semnata de Republika

Halewood Wines si Republika incep sezonul estival cu o provocare pentru papilele gustative. Campania "Descopera bogatiile Byzantului!" isi propune ca in 10 restaurante din Bucuresti sa aduca pe mesele gurmanzilor cele mai reusite combinatii de preparate culinare si vinuri Byzantium.


Fiecare dintre restaurantele participante la campanie iti da ocazia sa incerci la preturi atractive preparatele cu care se mandresc, alaturi de sortimentul de vin Byzantium care li se potriveste cel mai bine (Blanc de Transylvanie, Rose Euxine sau Rosso di Valachia).

Daca ajungi spre sfarsitul saptamanii la unul dintre restaurantele implicate in campania "Descopera bogatiile Byzantului!", comanzi vinul Byzantium preferat si preparatele recomandate, castigi pe loc un premiu oferit de  hostessele noastre si te poti inscrie la tragerea la sorti pentru marele premiu al campaniei: un weekend pentru doua persoane la Pensiunea Rhein *** din Azuga. Mini-vacanta poate fi castigata si printr-un check-in dat pe Facebook in restaurante, cu hashtag-ul #descoperabyzantium.

Site-ul byzantium-wine.com prezinta toate detaliile campaniei, harta interactiva a celor zece restaurante participante, descrierile vinurilor Byzantium, precum si articole practice despre alegerea si servirea vinurilor. Toti aici poti afla cu ce bunatati, acompaniate perfect de o sticla de vin bun si o reducere pe masura, te asteapta cele 10 restaurante.


Campania „Descopera bogatiile Byzantului!” a fost lansata pe 4 iunie si se incheie pe 4 iulie. Ea se deruleaza in restaurantele  din Bucuresti: Alouette, Bazaar, Cherhanaua Ancora, Lente & Cafea, Oro Toro by OSHO, OSHO, Restaurant Casa Doina, Taverna Sarbului, The Embassy Park si Weiss Beer Garden.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related