[YouTube Romania Ads Leaderboard] - Top 5 reclame vizionate de romani pe YouTube in mai 2015. Coca-Cola Romania are doua creatii in top

[YouTube Romania Ads Leaderboard] - Top 5 reclame vizionate de romani pe YouTube in mai 2015. Coca-Cola Romania are doua creatii in top

In luna mai, topul YouTube al celor mai vizualizate reclame de catre userii romani cuprinde doua creatii romanesti, ambele apartinand Coca-Cola Romania. Parte din campania #KissHappiness, dedicata aniversarii a 100 de ani de existenta a sticlei Coca-Cola, cele doua clipuri ii au ca protagonisti pe artistii romani Connect-R si Delia, intervievati pe tema fericirii de comediantul Andrei Lacatus.

YouTube Ads Leaderboard este o lista a celor mai populare reclame video care ruleaza pe YouTube. 

Clasamentul este generat pe baza vizualizarilor realizate de utilizatorii de YouTube din Romania in luna precedenta, urmarind mai multi indicatori relevanti, precum numarul vizualizarilor din Romania, rata de vizualizare (timpul mediu vizualizat dintr-o reclama) si raportul dintre vizualizarile organice si cele platite.

YouTube Romania Ads Leaderboard este un top lunar, publicat de IQads.

 

1. Coca-Cola: Connect-R – Visurile sunt menite sa se realizeze | #KissHappiness

 

2. Studio C: The Piano Guys - Behind ThePianoGuys

 

3. Coca-Cola: Delia si secretul din spatele fericirii ei | #KissHappiness

 

4. Lily: Introducing the Lily Camera

 

5. Breathless Resorts & Spas: Evolution of the Bikini with Amanda Cerny

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related