Reteaua de sanatate Regina Maria a lansat campania de imagine „Cei mai buni medici”, bazata pe cazuri reale

Reteaua de sanatate Regina Maria a lansat campania de imagine „Cei mai buni medici”, bazata pe cazuri reale

Reteaua de sanatate Regina Maria a dat startul campaniei "CEI MAI BUNI MEDICI", in semn de multumire pentru toti medicii care inspira si salveaza vieti.

Campania are la baza cazuri reale ale unor pacienti tratati in retea, transpuse in trei spoturi video, aratand astfel ca munca unor medici buni, care trateaza sau pun diagnostice corecte, nu lasa urme.

Spoturile video ale campaniei

Conceptul de comunicare al campaniei este "Munca unui medic bun nu lasa urme", iar toate cele trei spoturi au la baza cazuri reale cu care s-au confruntat medicii Retelei de-a lungul timpului: o mana salvata printr-o interventie intrauterina; un genunchi perfect, ca urmare a unui implant de menisc artificial, si un copil operat in a doua zi de viata, care se poate bucura acum de jocurile copilariei.

Acestea sunt doar cateva dintre cazurile spectaculoase de pacienti salvati de medicii de la Regina Maria, a caror viata merge mai departe, fara ca cei din jur sa banuiasca incercarile prin care au trecut corpurile lor.

"Am fost inspirati pentru aceasta campanie de cazurile speciale si emotionante pe care le vedem zi de zi in spitalele si clinicile noastre, si pe care medicii nostri le rezolva cu succes. Cele trei spoturi transpun intr-un mod creativ cazuistica noastra, iar pe acesta cale, am dorit sa le multumim doctorilor pentru pasiunea pe care o depun zilnic in misiunea lor salvatoare de vieti.

Ne onoreaza faptul ca suntem spitalul privat cu cei mai buni medici, lucru confirmat si de studiile de piata. Inovatia, cooptarea celor mai buni medici in echipa, serviciile impecabile si grija pentru pacient reprezinta princiapele deziderate ale brandului", a declarat Greta Redeleanu (Director Marketing - Reteaua de sanatate Regina Maria).

Afirmatia „Cei mai buni medici” se bazeaza pe mai multe studii, care atesta calitatea serviciilor, profesionalismul echipei medicale si dotarile medicale performante:

CALITATEA SERVICIILOR:

  •  Reteaua de sanatate Regina Maria ocupa prima pozitie din punct de vedere al calitatii serviciilor, conform Barometrului Medical MEDIBUS (Studiu independent Mednet, realizat in 2014). 
  •  Peste jumatate (51%) dintre pacientii participanti la un studiu derulat prin Millward-Brown au indicat Reteaua de sanatate Regina Maria ca avand calitatea cea mai inalta a serviciilor medicale.

CEI MAI BUNI MEDICI:

  • Barometrul Medical MEDIBUS (Studiu independent Mednet, realizat in 2015) plaseaza Reteaua de Sanatate Regina Maria pe locul 1 din punct de vedere al profesionalismului medicilor doi ani consecutivi, atat in 2014 cat si in anul 2015. 
  • Aproape jumatate (45,5%) dintre participantii la studiul Millward-Brown considera ca Regina Maria are cei mai buni medici, iar 47,8% dintre acestia au raspuns ca au cea mai mare incredere in Reteaua de sanatate Regina Maria dintre toate clinicile private.

ATESTARE INTERNATIONALA:
Calitatea actului medical si siguranta pacientului in cadrul Spitalului Baneasa sunt atestate de catre Joint Commission International (JCI). Acreditarea JCI reprezinta cel mai inalt standard international in sistemul de sanatate. Criteriile de acordare sunt printre cele mai exigente, doar 3,6% dintre aplicati obtinand aceasta acreditare.

Unde pot fi vizionate spoturile

Cele trei spoturi ale campaniei pot fi vizionate pe principalele statii TV si alte portaluri, pe site-ul Retelei de Sanatate Regina Maria, pe pagina de Facebook a Retelei de sanatate Regina Maria si pe canalul propriu de Youtube.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related