[Publicitatea pe blog] Raluca Duta (The Bridge / Golin): Suntem interesati sa implicam numai endorseri autentici si credibili

[Publicitatea pe blog] Raluca Duta (The Bridge / Golin): Suntem interesati sa implicam numai endorseri autentici si credibili

Printre multele polemici care se zbat in blogosfera din Romania, una imbatraneste alaturi de cititori, dar nu se preda. E vorba de publicitate si felul in care este gazduita ea de bloggerii autohtoni. Asa ca IQads a intrebat bloggerii si agentiile de PR care sunt cauzele controversei si in ce hopuri se impiedica buna colaborare intre ei.

Raluca Duta (Chief of The Bridge, Golin) spune ca in selectia bloggerilor pentru anumite campanii conteaza foarte mult si modul in care interactioneaza in comunitatile dezvoltate in jurul blogurilor si al paginilor de Facebook.

 

Atunci cand alegem bloggerii alaturi de care colaboram avem in vedere mai multe elemente. In primul rand ne intereseaza calitatea continutului pe care il pot livra si traficul pe care il au.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Companii

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related