Cel mai mare concurs de video-mapping din Romania, la a doua editie

Cel mai mare concurs de video-mapping din Romania, la a doua editie

Vineri, 5 iunie 2015, au fost lansate doua Open Call-uri in vederea selectiei participantilor la concursul international iMapp Bucharest 2015, organizat de Primaria Municipiului Bucuresti prin creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie, 360 Revolution - Event Production, Maxin10sity - Curator. 

Primul Open Call este destinat comunitatii internationale de artisti video, inclusiv celor din Romania. Astfel, vor fi selectionate sase echipe de artisti din intreaga lume, pentru un show de exceptie, care va avea loc pe data de 19 septembrie 2015, in Piata Constitutiei, in cadrul evenimentului cultural Zilele Bucurestiului.

iMapp Bucharest 2015, unul dintre cele mai mari spectacole de video-mapping din lume, va consta in 6 show-uri a cate 4 minute si 30 de secunde, pe cea mai impresionanta suprafata pe care o poate oferi o cladire, si anume pe fatada Palatului Parlamentului.

stillMapp Bucharest 2015
Al doilea Open Call se adreseaza oricarei persoane cu cetatenie romana. stillMapp Bucharest 2015 este un concurs de fotografie deschis publicului larg, cu scopul de a incuraja comunitatea de a participa in mod activ la viata culturala a capitalei.

Cele mai bune fotografii vor fi proiectate pe fatada Palatului Parlamentului, iar marele castigator va primi un premiu special, in valoare de 1.000 de euro.

Cei sase castigatori ai concursului international de idei pentru iMapp Bucharest 2015 vor fi anuntati pe site-ul oficial al evenimentului, pe data de 7 iulie 2015.

Conceptul creativ al concursului iMapp Bucharest 2015 este urmatorul: "Elementele" - pamant, aer, apa, foc - elementele primordiale ale caror impuls generativ vor transforma Palatul Parlamentului, printr-un gigantic Big Bang de lumina si culoare.

Fiecare spectacol video (si fiecare fotografie propusa pentru stillMapp) poate fi o combinatie de oricate elemente, poate fi abstract sau figurativ, realist sau simbolic, o mixtura complexa sau un singur element.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related