Lumea SEO PPC #122 – Asigurari si Finante (Protejarea investitiei)

Lumea SEO PPC #122 – Asigurari si Finante (Protejarea investitiei)

Asociatia Specialistilor in Search Engine Marketing din Romania organizeaza joi, 25 iunie 2015, de la ora 18:30, la Impact Hub Bucharest, cea de-a 6a editie “Lumea SEO PPC” din acest an. Tema acestei editii va fi Asigurari si Finante. 

Cei 3 speakeri vor aborda tema Asigurari si Finante din punct de vedere al PPC Marketing, SEO si Mobile Marketing. Vom invata cum sa investim destept si sa salvam investitia firmei in promovarea online.

Speakerii editiei sunt: Ela Iliesi (SEO Specialist si Antreprenor, Make it Academy), Ionut Munteanu (PPC Specialist si Trainer, WebDigital) si Dan Virtopeanu (Mobile Marketing Specialist, Breeze Mobile). Acestia vor fi facilitate de Adelina Oprea (Online Marketing Specialist, Skin Media).

Ela Iliesi - Este co-fondator si trainer la Rezistenta online – o echipa de traineri pasionati de online, ce ofera cursuri specializate de marketing digital si SEO. Este de asemenea autoarea cartii „Cum sa faci o afacere online”, care, dupa cum spune si titlul, se adreseaza persoanelor interesate sa isi inceapa o afacere in mediul virtual.

Ionut Munteanu - Este licentiat in psihologie si sociologie si are o experienta extensiva atat din perspectiva clientului cat si din cea a agentiei. A imbratisat minunile marketingului online de peste 10 ani si se afla intr-o continua cautare si optimizare a celei mai bune formule de marketing, care sa imbine curiozitatea despre comportamentul oamenilor ai predictabilitatea.

La acestea, se adauga spiritul antreprenorial, care s-a concretizat in cea mai mare realizare profesionala a sa: WebDigital – agentie specializata in PPC Marketing, fondata in 2009, cu peste 100 de clienti in portofoliu.

Dan Virtopeanu - Cu peste 25 ani experienta in industria IT&C, Dan si-a dedicat ultimii 12 ani mobile marketingului si solutiilor de plata prin mobil. A fost implicat in dezvoltarea unui portofoliu variat de campanii mobile prin SMS, mobile web, aplicatii pentru mobil si alte instrumente tactice, multe dintre aceste campanii fiind in premiera in Romania.

In 2012 a fondat Breeze Mobile, una din putinele agentii full service de marketing mobil pe plan local, castigatoare a mai mult de 10 premii la diferite competitii de specialitate (Mobile Awards, Mobilio, Effie).

Toate acestea au fost posibile datorita sponsorilor nostri: mReady, WebDigital, Vinescu, Conversion, NewsMan, si 2Parale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related