5 campanii romanesti pe primele shortlist-uri Cannes Lions 2015

5 campanii romanesti pe primele shortlist-uri Cannes Lions 2015

[UPDATE / luni, 22 iunie]: Campaniile romanesti aflate pe shortlist-urile categoriilor Media, PR si Creative Effectiveness se gasesc aici.


Astazi a debutat cea de-a 62-a editie a Festivalului Cannes Lions, in cadrul acestei prime zile fiind anuntate si primele shortlist-uri, la categoriile Mobile, Press, Innovation, Direct si Promo & Activation. Romania se numara printre nominalizati cu un numar de cinci campanii prezente pe listele Direct si Promo & Activation, apartinand agentiilor Geometry Global Bucharest, Leo Burnett Group Romania, McCann Bucharest, MRM Worldwide Romania si Publicis Bucharest. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related