Tu ce-ai facut cu secunda ta in plus?

Tu ce-ai facut cu secunda ta in plus?

Sigur ca daca le-ai spune oamenilor ca s-a descoperit un fir de nisip in plus sau ca primesc asa, din senin, o moneda de un ban cadou, s-ar uita contrariati la tine si si-ar vedea mai departe de ale lor. Dar daca le spui ca intr-o anume zi din an au parte de o secunda bonus? Atunci ar sarbatori mai temeinic ca de Anul Nou.

Aceasta nu este o divagatie inutila ca toate celelalte. Ieri, 30 iunie, omenirea chiar a avut parte de o secunda in plus. Sau cel putin asta ne-au spus oamenii de stiinta si noi i-am crezut.

Iar Google Android, alaturi de Droga 5 si Cesar Kuriyama, autorul aplicatiei "1 Second Everyday” au creat platforma Leap Second. O colectie vizuala de timp.

Pentru ca o secunda in plus inseamna, de fapt, miliarde de secunde bonus.


Cu ajutorul aplicatiei, oamenii pot trimite propriile lor secunde speciale, iar acestea pot ajunge apoi pe Leap Second.


Cum arata, totusi, o secunda primita cadou? Ca poza propriului picior, de exemplu, ca imaginea a doi caini cu urechi de mohair, ca zambetele multor copii, ca trunchiul copacilor si mesajele de intampinare de pe aeroport. Dati o tura aici si veti vedea cum au castigat ceilalti timp.

 

Tomorrow we get a #LeapSecond. Use the 1 Second Everyday Android app to show us what you did with yours, and check out our online gallery at leapsecond2015.com to see the moments as they unfold goo.gl/Im0H6V #NotTheSame

Posted by Android on Monday, June 29, 2015
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related