[Drumul spre Gatit: echipele] Business Results devine Curcubeu pe Ceru' Gurii la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl

[Drumul spre Gatit: echipele] Business Results devine Curcubeu pe Ceru' Gurii la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl

La Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl, bucatarii amatori ai industriei isi sufleca manecile si devin creativi in bucataria Chef Parade. Pana acolo mai avem timp, dar am profitat de ocazie si am luat la intrebari echipele care deja si-au anuntat inscrierea. Aflam chiar de la nou-infiintata Curcubeu pe Ceru' Gurii cum s-a format, de ce se tem si ce experienta au in bucatarie. Ca au asteptari mari sau nu, vedeti si singuri:

Cum s-a format echipa

Alexandra a venit cu propunerea de a intra in concurs si in cateva momente s-a coagulat echipa. Bineinteles, au fost si momente in care ne-am gandit si ne-am razgandit, dar pana la urma am ramas sase curajoase (baietii au fugit cat au putut de bucatareala :)) –  Elisabeta, Alexandra, Camelia, Mihaela, Ana Maria si Galina – cu diferite nivele de performanta in „bucatarit".

Astfel, Elisabeta (Managing Partner) are talentul de a combina cele mai diverse ingrediente intr-o formula unica; Alexandra (Senior Account Manager) este organizatoarea cea mai fina a resurselor si a rolurilor in bucatarie, care ne asigura calmul obtinerii celui mai bun rezultat in cel mai scurt timp;  Camelia (Business Development Manager) este o vanatoarea continua a celor mai noi retete si oportunitati in cooking; Mihaela (Reporting & Call Center Coordinator) are ochiul format pentru evaluarea si masurarea performantei coechipierilor in timpul gatitului, motivarea si corectarea erorilor; Ana Maria (Operator Call Center) are o viteza excelenta atat in gandire si vorbire, cat si in bucatarie; Galina (Junior Account Executive) manifesta excelenta la capitolul spalat, curatat blatul, improspatat si animat starea de spirit in bucatarie. Cam asta facem si la job si in viata, ne completam perfect prin calitatile fiecareia. 

Numele echipei

In urma unui brainstorming de cateva ore, am ajuns la o expresie care sa placa ochiului, auzului si papilelor gustative - Curcubeu pe Ceru' Gurii.

Ce vrea sa spuna logo-ul echipei

Ideea logoului – un curcubeu de stari, idei, gusturi si culori. Exact asta ne dorim sa transmitem – faptul ca suntem un mix reusit de talente.

De ce v-ati ales ingredientul secret pe care vi l-ati ales?

Pentru ca rodia ni s-a parut o provocare creativa.

Experienta in ale gatitului

Unii dintre noi sunt avansati, altii incepatori, dar cu multa ambitie. Gatim cand avem chef, o luam ca pe un hobby. Ne place sa gatim de toate :)

O intamplare dezastruoasa in bucatarie

Sa faci piure de cartofi cu mixerul, si mai mult decat atat, sa uiti sa fierbi cartofii :)  (nu ne apartine, am vazut-o la o emisiune de cooking TV)

Ce are publicitatea de invatat de la gatitul in echipa?

Un singur ingredient bine gandit poate declansa succesul intregii retete.

Un mesaj pentru adversari

Ca suntem aproape cei mai buni :) . Si speram sa „declansam" un curcubeu pe ceru' gurii in momentul degustarii.

Momentul cel mai asteptat al evenimentului

Premierea – cel mai asteptat, dar si cel mai temut moment!

Bonus - o poza cu echipa

Despre Cupa Agentiilor la Gatit

Creativii ingredientelor, ai prezentarilor culinare si suporterii lor isi gasesc locul, pentru al treilea an consecutiv, la Cupa Agentiilor la Gatit. Aducem creativii in bucatarie din 2013 si starnim industria sa se infrunte in preparate. In 2015, Cupa Agentiilor by Lidl e gazduita de Chef Parade Cooking School, beneficiaza de tehnologie de la Electrolux, iar preparatele vor fi gatite sanatos cu Zepter. Participantii se vor juca cu Jacobs, in timp ce legumele vor fi rasfatate de Bonduelle, cu promotionale creative de la Samdam.

Cupa Agentiilor la Gatit este un eveniment IQads, cu solutii de la AdProduction, tiparituri creative de la Grafica si Tipar, spectacol tehnic de la Five’s si ajutoare de incredere de la Brigada de Voluntari, powered by KISS FM. Partenerii media sunt: Bucataras.ro, Gustos.ro, eCuisine.ro, Culinar.ro, Click! Pofta buna!, La Cucina, Mixtopia si Elevate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related