[Drumul spre Gatit: echipele] Jocuri de cuvinte si ingrediente cu sKUBISnacks la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl

[Drumul spre Gatit: echipele] Jocuri de cuvinte si ingrediente cu sKUBISnacks la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl

Maria-Mama-Retetelor,  Andreiul-Preparat-Iute si Radul-Cuvant-Ascutit si-au dat mainile si au pasit in bucataria Kubis. Trio-ul priceput a purces apoi spre marea decizie: sa participe au ba la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl? Nu stim exact cine a spus primul da, cert e ca s-au convins ca bucataria Chef Parade e cea mai potrivita sa-si afiseze talentele. Pacifisti de fel, le spun adversarilor ca mancarea-i cel mai bun liant care-i poate transforma, la sfarsitul portiei, in prieteni.

Daca vrei sa-i vezi in actiune, poate si sa le pui niscaiva piedici in drumul lor spre ascensiune, formeaza-ti o echipa si inscrieti-va la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl pana pe 3 iulie.

In (aproape) direct, sa-i auzim pe sKUBISnacks:


Saga formarii echipei

Mansarda Kubis e mare si vorba umbla repede. Cand pui laolalta 3 oameni care gatesc numai nebunii, si numai din placere, ce altceva putea sa iasa?

Maria e Group Account Director. Da-i un proiect si sigur are o reteta de succes pentru el. In bucatarie, la fel. De fapt, ea e mama retetelor din echipa noastra – de la asparagus, la zucchini.

Andrei e Art Director. Om cu inima in Romania, apetitul in Asia si ochii in Photoshop. Cere-i ceva si ti-l face iute, indiferent daca e vorba de un proiect sau un fel de mancare.

Radu e Copywriter. A tocit mai multe tastaturi decat baietii nostri de la programare, dar isi ascute mereu cutitele cand ajunge in bucatarie.


Numele echipei

Se ia un copywriter, se adauga numele “Kubis” si se da liber la jocuri de cuvinte. Ne-am indragostit in final de “sKUBISnacks” pentru ca si noi spunem “Zoinks!” de fiecare data cand e farfuria goala. Adica de cateva ori pe zi.


Logo-ul echipei

Lingura. Lin. Gura. Noi credem ca asta descrie perfect genul de gatit pe care il abordam – unul care iti ia simturile la dans si apoi iti sopteste in ureche. Mai multe nu spoon-em.


De ce au ales vinul spumant ca ingredient secret

E simplu. Cate bule sunt intr-o sticla de vin spumant, atatea combinatii culinare poti face cu licoarea. Trebuie doar sa fizz pe faza si sa le incerci.


Experienta intr-ale gatitului

Fiecare gateste pe-acasa chestii incredibil de bune. Apoi ne facem pofta reciproc a doua zi, la cafea.

Am gatit si la birou, pentru un fundraising in care am pus mult suflet – mancare buna pentru o cauza buna. Acum nu mai scapam de gura colegilor. Deci e ceva aici.

Din experienta de pana acum, am putea scoate usor o carte de bucate careia nici cele mai puternice glande salivare nu i-ar putea rezista.


O intamplare dezastruoasa in bucatarie

De la echipa culese:

1. Ardeiul iute nu se caleste niciodata singur in tigaie. Sau doar daca vrei sa obtii gaz sarin.

2. „Cata apa sa fie, n-are nimic daca torn toti cartofii astia in uleiul incins?”

3. Sufleul se transforma in rateu daca deschizi usa la cuptor din 5 in 5 minute.


Ce are publicitatea de invatat de la gatitul in echipa

Publicitatea e ca o supa, iar fiecare om e un ingredient. Fiecare trebuie pus la fiert la momentul potrivit, ca sa iasa totul bine. Iar daca sunt si acrituri pe-acolo, stim ca-i bun si borsul. Pana la urma, suntem cu totii in aceeasi oala.


Mesaje pentru adversari si pentru juriu

Chiar daca ne intalnim in bucatarie si, vorba aia, suntem la cutite unii cu altii, cine se poate considera adversar atunci cand vine vorba de mancare? There is no war on a full stomach.

Pentru juriu, speram ca n-ati venit cu masina :)


O asteptare si-o frica

Probabil cel mai asteptat moment e cel cu „Bai, eu cred ca-i gata.” Cel mai tare ne temem ca nu o sa fie de fapt gata atunci, ci mai trebuia lasat vreo 5 minute. Stiti cum e.


Bonus: o poza cu voi in bucatarie.

De cand am confundat ultima data un obiectiv cu o rasnita pentru piper, fotograful nostru nu mai vine prin bucatarie. Asa ca va trimitem cu drag niste imagini cu noi oriunde altundeva, dar nu in bucatarie.


De la stanga la dreapta: Maria, Andrei si Radu


Despre Cupa Agentiilor la Gatit

Creativii ingredientelor, ai prezentarilor culinare si suporterii lor isi gasesc locul, pentru al treilea an consecutiv, la Cupa Agentiilor la Gatit. Aducem creativii in bucatarie din 2013 si starnim industria sa se infrunte in preparate. In 2015, Cupa Agentiilor by Lidl e gazduita de Chef Parade Cooking School, beneficiaza de tehnologie de la Electrolux, iar preparatele vor fi gatite sanatos cu Zepter. Participantii se vor juca cu Jacobs, in timp ce legumele vor fi rasfatate de Bonduelle, cu promotionale creative de la Samdam.

Cupa Agentiilor la Gatit este un eveniment IQads, cu solutii de la AdProduction, tiparituri creative de la Grafica si Tipar, spectacol tehnic de la Five’s si ajutoare de incredere de la Brigada de Voluntari, powered by KISS FM. Partenerii media sunt: Bucataras.ro, Gustos.ro, eCuisine.ro, Culinar.ro, Click! Pofta buna!, La Cucina, Mixtopia si Elevate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Spoon Media

Spoon a inceput in 2003 ca o agentie de strategie de media dar a evoluat diversificandu-si serviciile catre o agentie de comunicare digitala si media. Obiectivul Spoon este sa combine experienta de analisti de date... vezi detalii »

Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related