De la cazul unui elev care avea nevoie de 150.000 de euro la o organizatie de un milion de euro

De la cazul unui elev care avea nevoie de 150.000 de euro la o organizatie de un milion de euro

E povestea fundatiei Daruieste viata, care a pornit de la un miting pe persoana fizica. Responsabile au fost Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu.

In 2009, cele doua prietene au facut tot ce era posibil ca Dragos Croitoru, un elev de 18 ani, sa primeasca tratamentul de care avea nevoie in strainatate. Si au reusit. Apoi, dupa 3 ani de voluntariat intensiv, in care au incercat sa ajute sute de alti oameni, si-au lasat joburile si s-au implicat cu totul in aceasta fundatie.

De ce? Pentru ca vor o tara ca afara. Pentru ca le motiveaza refuzurile. Pentru ca stiu ca pot schimba lumea. Si cand spun asta, vorbele nu suna in gol, asa cum ne-am obisnuit. In afara de banii pe care a reusit sa ii stranga si crearea unor conditii demne in spitalele din Romania, Daruieste viata a schimbat legislatia si a determinat Ministerul Sanatatii sa infiinteze un Program prin care sa aloce fonduri suplimentare pentru bolnavii de cancer.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related