Ocean Fish inoata creativ la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl

Ocean Fish inoata creativ la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl

Aceasta este prima editie in care Ocean Fish sunt partenerii evenimentului Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl; asa ca, pentru inceput, ni se prezinta. Cine stie, poate ca anul viitor vor lansa si o provocare in cadrul competitiei.

Asadar, cateva cuvinte despre ei: Ocean Fish este o companie 100% romaneasca, infiintata in anul 1998, fiind liderul de piata pentru semipreparate din peste, fructe de mare si peste congelat sau afumat.

Compania detine o fabrica moderna, utilata la cele mai inalte standarde internationale. Intregul proces de productie are loc sub un sistem de management autorizat al sigurantei produselor alimentare. In  anul 2012, Ocean Fish  a realizat o  investitie majora prin construirea unui depozit frigorific cu o capacitate de 11.000 de tone si o sectie de reambalare pentru cresterea capacitatii la 620 tone/luna.

De asemenea, in anul 2013, Ocean Fish a continuat sa se dezvolte, semnand doua contracte cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, pentru imbunatatirea echipamentelor tehnologice ale sectiilor operationale si suplimentarea propriului parc auto.

Cel mai mare segment de produse al companiei cuprinde produse afumate. In topul produselor din portofoliu este somonul afumat, urmat de specialitati afumate sau marinate din somon, pastrav, macrou si hering. Pe langa acestea portofoliul mai cuprinde si o gama larga de salate (de icre, peste, fructe de mare)  si peste congelat.

Ocean Fish este prima alegere a consumatorilor de peste, oferind produse de calitate superioara.

Pentru a va face o parere personala despre tot ceea ce inseamna Ocean Fish si produsele sale, va asteptam pentru o degustare si socializare, la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl. La finalul Cupei, Ocean Fish vor oferi trei premii speciale pentru cei mai inspirati si creativi participantii la competitie. Criteriile sunt secrete! :)

Acest material face parte din seria editoriala Cupa Agentiilor la Gatit: parteneri.

Despre Cupa
Creativii ingredientelor, ai prezentarilor culinare si suporterii lor isi gasesc locul, pentru al treilea an consecutiv, la Cupa Agentiilor la Gatit. Aducem creativii in bucatarie din 2013 si starnim industria sa se infrunte in preparate.

Cupa Agentiilor la Gatit este un eveniment IQads, cu solutii de la AdProduction, tiparituri creative de la Grafica si Tipar, spectacol tehnic de la Five’s si ajutoare de incredere de la Brigada de Voluntari, powered by KISS FM. Partenerii media sunt: Bucataras.ro, Gustos.ro, eCuisine.ro, Culinar.ro, Click! Pofta buna!, La Cucina, Mixtopia si Elevate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related