Ninebot, viitorul suna bine

Ninebot, viitorul suna bine

Freya Productions semneaza noua strategie de PR a Ninebot, lider in industria transportului personal pe distante scurte, care in luna aprilie a acestui an a fuzionat strategic cu Segway, furnizorul mondial de transport personal ecologic.

"Astfel, cele doua companii vor colabora pentru dezvoltarea industriei transportului personal pe distante scurte, iar noua companie va aplica pe viitoarele produse o serie de tehnologii precum: interactiunea dintre om si masina, internetul mobil si transportul ecologic" a declarat Lufeng Gao (fondatorul si CEO Ninebot).

Compania a reusit sa atraga atentia celor care fac din COOL, INEDIT si NONCONFORMISM o filosofie de viata, intrand inclusiv si in preferintele oamenilor de afaceri. Fiind un mijloc de transport aparte, acesta a intrat in topul preferintelor upper-managerilor de companii, care inclina spre un trend ecologic si original.

Ninebot si-a alaturat imaginea de-a lungul timpului cu nume din peisajul monden romanesc, cum ar fi Laura Cosoi, George Buhnici, Razvan Ciobanu, Cosmina Pasarin.

Vara aceasta este inaugurata cu „#ninebot #ecolifestyle”, un concurs cu premii din sfera gadget-urilor si a ecologicului. Promotorii acestuia sunt Razvan Ciobanu, celebrul creator de moda si Cosmina Pasarin, vedeta TV cunoscuta pentru nonconformismul sau si pentru firea indrazneata.



Diana Calota (Senior Account Manager) despre preluarea contului Ninebot: "Ne bucura mult preluarea contului Ninebot, credem in acest produs si in faptul ca putem face mai bine cunoscuta notiunea de transport personal ecologic in Romania. Vom vorbi despre avantaje, despre utilitate precum si despre diversitatea acestor roboti.

Chit ca este vorba de skateri care vor sa incerce ceva nou cu Ninebot One sau despre oameni de afaceri care se grabesc sa ajunga de la o intalnire la alta in mijlocul Bucurestiului aglomerat, vom arata ca Ninebot reprezinta viitorul. Prin mecanismul concursului de pe Facebook dorim sa facem Ninebot parte din viata de zi cu zi, invitand participantii sa includa Ninebot in rutina lor zilnica semnaland situatiile in care le-ar folosi un Ninebot."

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related