[Drumul spre Gatit: echipele] Infinit Solutions promit sa ne imbrace intr-un InfiniTaste cu miresme de ghimbir

[Drumul spre Gatit: echipele] Infinit Solutions promit sa ne imbrace intr-un InfiniTaste cu miresme de ghimbir

Daca HR-ul isi pune ceva in minte, ai face bine sa nu te dai la o parte. Asta a fost si deviza Danielei Gavanescu (HR, Infinit Solutions) care, observand o ocazie de mini-teambuilding imbibat cu arome de ghimbir, cu sudoarea competitorilor creativi si cu premii pe alese, si-a strans echipa si-a inscris-o la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl, gazduita de Chef Parade.

Asa se face ca avem o echipa mixta: un Client Service cu dulceata pentru juriu, un web manager cu arome de SEO si trucuri pentru a scoate in fata agentia, un Finance Manager cu bilanturi gastronomice, toti inveliti in skill-urile de HR, pentru o agentie fericita cu InfiniTaste.

Ii lasam pe ei sa ne spuna cum a inceputul totul si le tinem pumnii: 


Saga formarii echipei 

Daniela a fost initiatorul, fiind si prima care a aflat de Cupa. Are pozitia de HR in agentie, ii place foarte mult ceea ce face, iar in timpul liber calatoreste in lung si in lat prin Romania.
Monica
si-a aratat interesul imediat ce a aflat de eveniment, este Senior Account Manager in departamentul de Client Service, lucreaza de 7 ani in domeniu, este comunicativa, creativa, sociabila, curioasa & pasionata de sport, cat lover.
Alexandra a fost de asemenea hotarata, face web management si SEO si socializeaza cu ai ei colegi dragi peste 50% din timp. In rest mai citeste, practica arte martiale, gateste in weekend cu prieteni si se plimba mult pe jos
Romeo a trebuit sa isi aranjeze un pic agenda, inainte sa spuna DA! El este Finance Manager-ul nostru la Infinit, care in timpul liber se relaxeaza alergand prin parc sau iese cu cei dragi la masa.
CE FACEM NOI IN ECHIPA? O sa vedeti :)


Numele echipei

Asa cum incercam in industrie sa ne lasam amprenta unde si cat de mult putem, asa vom face si in bucatarie: o sa lasam un Gust Infinit - adica un InfiniTaste.


Ingredientul secret

Am ales ghimbirul pentru ca este un aliment foarte sanatos, foarte fresh, perfect pentru vara, si cu o aroma de neconfundat.


Experienta intr-ale gatitului

Daniela: Gatesc saptamanal, imi plac gusturile puternice (curry, ghimbir) si iubesc bucataria asiatica.
Monica: Gatesc de mai bine de 10 ani. Saptamanal. La main dish - variantii de fripturi & garnituri.
Alexandra: Gatesc “dupa ureche”, aproape saptamanal. Cel mai mult imi place sa gatesc pentru altii, asa ca de obicei fac 2-3 feluri cat de cat traditionale: supa de pui, carne la cuptor... Nu am gatit de prea multe ori acelasi fel de mancare, sunt curioasa si citesc retete variate pe care le remixez in ceea ce gatesc. Imi place mancarea picanta si foarte condimentata, dar pentru prieteni gatesc dupa gustul lor.
Romeo nu are timp sa gateasca atat de mult pe cat si-ar dori, insa in timpul liber gateste fripturi sau isi face salate.


O intamplare dezastruoasa in bucatarie

Monica: Am vrut sa fac o supa si am uitat apa la fiert si am ars cratita, iar carnea s-a transformat in scrum. Don’t: nu inova foarte mult, nu face mixuri periculoare - Keep it simple!

Alexandra: Cea mai dezastruoasa intamplare – recurenta este sa las mancarea pe foc si sa ma duc sa mai dai un mail, un telefon... In experienta mea nu iese bine niciodata!


Ce are publicitatea de invatat de la gatitul in echipa

In gatit, ca si in publicitate, trebuie sa te ridici la asteptarile “clientului” si sa il surprinzi mereu cu lucruri placute, sa incerce si altceva. Pui un pic de Creatie, un strop de DEV, 2 linguri de CS si putina Media, iar apoi o  servesti proaspat iesita din cuptor :)


Mesaj pentru adversari

Mult succes, sa castige cei mai buni!


Un moment asteptat / un moment de care se tem

Asteptam cu nerabdare sa muncim si sa ne distram in echipa, asa cum o facem si in viata de zi cu zi la Infinit. Speram sa ne ajunga timpul pentru toate ideile pe care le avem.


Despre Cupa Agentiilor la Gatit

Creativii ingredientelor, ai prezentarilor culinare si suporterii lor isi gasesc locul, pentru al treilea an consecutiv, la Cupa Agentiilor la Gatit. Aducem creativii in bucatarie din 2013 si starnim industria sa se infrunte in preparate. In 2015, Cupa Agentiilor by Lidl e gazduita de Chef Parade Cooking School, beneficiaza de tehnologie de la Electrolux, iar preparatele vor fi gatite sanatos cu Zepter. Participantii se vor juca cu Jacobs, in timp ce legumele vor fi rasfatate de Bonduelle si vor degusta alta mancare de peste de la Ocean Fish. Promotionalele creative sunt asigurate de Samdam.

Cupa Agentiilor la Gatit este un eveniment IQads, cu solutii de la AdProduction, tiparituri creative de la Grafica si Tipar, spectacol tehnic de la Five’s si ajutoare de incredere de la Brigada de Voluntari, powered by KISS FM. Partenerii media sunt: Bucataras.ro, Gustos.ro, eCuisine.ro, Culinar.ro, Click! Pofta buna!, La Cucina, Mixtopia si Elevate

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related