[Drumul spre Gatit: echipele] Activ Chefs sunt cei mai activi bucatari la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl

[Drumul spre Gatit: echipele] Activ Chefs sunt cei mai activi bucatari la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl

Echipa Activ Chefs reuneste energiile a sase bucatari amatori care vor incerca sa impresioneze juriul Cupei Agentiilor la Gatit by Lidl. Nu pare ca se tem, ba din contra, ne-au povestit cat de repede au luat decizia de a pasi pe taramul gastronomic de la Chef Parade, cum le evadeaza animalele de prin bucatarie si cata magie are in componenta reteta lor. Ii vedeti in actiune pe 15, 16 si 17 iulie, alaturi de alte 27 de echipe la fel de entuziaste:


Saga formarii echipei

Initiatorul a fost Big Boss, aka Roxana, pentru care gatitul este un skill de pus la portofoliu.

Cel putin o data pe saptamana ne mai povesteste ce a facut bun pe acasa. Acest lucru de obicei duce la tastaturi inundate si un exod catre primul supermarket / restaurant. Sau cautari frenetice pe net pentru retete.

Cat despre echipa, ne-am pus destul de repede de acord. Razvan a avut nevoie de un pic de convingere, dar i-am spus ca il lasam sa plimbe oalele si nu ii dam cutite pe mana. Asa ca acum este si el on-board.

Suntem 6 „fantastici”, reprezentam fiecare departament al companiei si toti avem skill-urile noastre speciale. De la dat cu vorba, la dat cu lingura. Lucru care se intampla si in viata de zi cu zi.


Numele echipei

Cum deadline-ul a fost destul de strans, a fost nevoie de mult simt practic.


Logo-ul echipei

Irina are o manie sa modifice icon-ul nostru 'Moon man' pentru tot felul de prezentari si a constatat ca unul din lucrurile cu care nu a inlocuit pana acum bagheta magica din mana lui a fost o lingura.

Ideea este de magie in bucatarie facuta de chefii Activi. Speram ca nu o sa dezamagim.


De ce v-ati ales ingredientul secret pe care vi l-ati ales?

Laptele ne aminteste de copilarie... De cum matusa ne invita duminica la ea sa servim un lapte de pasare in boluri de cristal cu filigran si ne atentiona sa nu le spargem ca, deh, sunt mostenire...


Experienta intr-ale gatitului

Stiti cum e. Unii cu mapa, altii cu... ceapa.

De la colegul Florin care ne da clasa cu masina de facut tagliatelle pana la Irina cu al sau delicios pandispan cu visine, suntem cu totii care mai de care mai experimentati in bucatarie.


O intamplare dezastruoasa in bucatarie

Colega noastra de la creatie, Aurore, a incercat o data sa transforme un homar in cina. Numai ca delicioasa cina a evadat in natura si a trebuit prinsa cu plasa de peste.


Ce are publicitatea de invatat de la gatitul in echipa?

Ca vrem, nu vrem, suntem cu totii in aceeasi oala.


Un mesaj pentru adversari

 Orice ar fi, razbunarea va fi dulce.


Un moment pe care il asteapta si-nca unul de care se tem

Sa-l vedem pe Razvan daca este la fel de priceput la curatat cartofi cum este la strategie. Nu ne temem de nimic (sau poate ca Razvan va pleca din agentie direct in bucatarie).


Bonus: o poza cu voi in bucatarie


Despre Cupa Agentiilor la Gatit

Creativii ingredientelor, ai prezentarilor culinare si suporterii lor isi gasesc locul, pentru al treilea an consecutiv, la Cupa Agentiilor la Gatit. Aducem creativii in bucatarie din 2013 si starnim industria sa se infrunte in preparate. In 2015, Cupa Agentiilor by Lidl e gazduita de Chef Parade Cooking School, beneficiaza de tehnologie de la Electrolux, iar preparatele vor fi gatite sanatos cu Zepter. Participantii se vor juca cu Jacobs si vor degusta alta mancare de peste de la Ocean Fish, in timp ce legumele vor fi rasfatate de Bonduelle. Promotionalele creative sunt asigurate de Samdam.

Cupa Agentiilor la Gatit este un eveniment IQads, cu solutii de la AdProduction, tiparituri creative de la Grafica si Tipar, spectacol tehnic de la Five’s si ajutoare de incredere de la Brigada de Voluntari, powered by KISS FM. Partenerii media sunt: Bucataras.ro, Gustos.ro, eCuisine.ro, Culinar.ro, Click! Pofta buna!, La Cucina, Mixtopia si Elevate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related