[Drumul spre Gatit: echipele] Poftiti, va rog, aici Mercury & Friends. Va asteptam la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl

[Drumul spre Gatit: echipele] Poftiti, va rog, aici Mercury & Friends. Va asteptam la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl

Mercury & Friends sunt cei care demonstreaza, la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl, gazduita de Chef Parade, ca agentia si clientul pot fi cei mai buni prieteni si la job, si cand program se termina. Ii vedeti in actiune pe Ingrid Lambru (Mercury Research), Floriana Barabas (JTI), Alina Mocovan (Ginger PR) si Mihai Bogoi (CrisTim) in cateva zeci de ore. Da, da, nu mai e deloc mult.

Ei spun ca nu numai publicitatea ar trebui sa invete sa lucreze mai bine in echipa si ca ideile frumoase se imbogatesc cu fiecare om prin care trec.

Pana una alta, trageti cu ochiul la cum s-a format echipa si ce ne sfatuiesc sa nu facem in bucatarie, sub nicio forma:

 

Saga formarii echipei

Fiind prima participare, am stat un pic pe ganduri, ne-am convins unii pe altii, ne-am masurat muschii de chefs, seara am mai gatit ceva, ca sa ne convingem ca avem cu ce, am dat cateva telefoane, am trimis mail-uri, si in final, am format o echipa cu "gusturi" asemanatoare, cel putin in materie de cu cine si cu ce iti petreci timpul liber. Echipa e formata din Ingrid Lambru (Mercury Research), Floriana Barabas (JTI), Alina Mocovan (Ginger PR) si Mihai Bogoi (CrisTim).

 

Numele echipei

Mercury & Friends - componenta echipei ne-a adus la acest nume si numele spune practic ca stim sa imbinam utilul cu placutul. Cand e de lucrat, lucram, cand e de distrat, ne distram.  Vom gati ca intre prieteni, ce poate fi mai placut cand gatesti cu si pentru cineva drag?

 

Ingredientul secret - lime

Pentru ca este unul dintre ingredientele care uneste bucatarii, feluri si gusturi diferite - il poti regasi in limonada de dimineata, in supa de linte dar si in cea Tom Yum, in Key Lime Pie dar si in Mojito.

 

Experienta intr-ale gatitului

Pe langa experienta variata din echipa, ne uneste placerea de a gati. Si de aici porneste totul. Ne plac ingredientele exotice pe care le folosim in mancaruri neincercate, pastele (avem in componenta pe cineva care ar manca paste non stop si fura retete din toate locurile care servesc paste bune), pestele si lista de delicii continua. Invatam, descoperim, redescoperim si, cand ne iese mancarea buna, ne e drag de noi :)

 

O intamplare dezastruoasa in bucatarie

Cand tigaia este pe foc e bine sa aiba manerul in lateral, daca este in fata  poate fi agatata cand te misti si nu este prea placut sa versi uleiul incins pe jos (si pot fi accidente si mai neplacute).

 

Ce are publicitatea de invatat de la gatitul in echipa? 

Ce pot face 4 - 12 maini dibace...cred ca vom fi surprinsi ce putem sa realizam impreuna. De la o idee frumoasa se ajunge la una si mai frumoasa, care se imbogateste de la om la om. Orice domeniu are de invatat ca in echipa vom realiza mult mai mult decat singuri.

 

Un mesaj pentru adversari si unul pentru jurati

Suntem doritori sa aflam retete noi de la ceilalte echipe :) Deja invidiem juriul pentru ca va gusta cele mai bune mancaruri si vrem sa le transmitem ca ei sunt deja cei mai castigati.

 

Un moment pe care il asteapta si unul de care se tem

Pentru ca suntem programati dimineata, deja asteptam momentul cafelei, care stim ca are farmec tot intre prieteni. Nu am ajuns inca la temeri, dar le vom sti cu o zi inainte de eveniment :)

 

Despre Cupa Agentiilor la Gatit

Creativii ingredientelor, ai prezentarilor culinare si suporterii lor isi gasesc locul, pentru al treilea an consecutiv, la Cupa Agentiilor la Gatit. Aducem creativii in bucatarie din 2013 si starnim industria sa se infrunte in preparate. In 2015, Cupa Agentiilor by Lidl e gazduita de Chef Parade Cooking School, beneficiaza de tehnologie de la Electrolux, iar preparatele vor fi gatite sanatos cu Zepter. Participantii se vor juca cu Jacobs si vor degusta alta mancare de peste de la Ocean Fish, in timp ce legumele vor fi rasfatate de Bonduelle. Promotionalele creative sunt asigurate de Samdam.

Cupa Agentiilor la Gatit este un eveniment IQads, cu solutii de la AdProduction, tiparituri creative de la Grafica si Tipar, spectacol tehnic de la Five’s si ajutoare de incredere de la Brigada de Voluntari, powered by KISS FM. Partenerii media sunt: Bucataras.ro, Gustos.ro, eCuisine.ro, Culinar.ro, Click! Pofta buna!, La Cucina, Mixtopia si Elevate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related