Cum sa conduci fara permis. Sau fara masina

Cum sa conduci fara permis. Sau fara masina

In fiecare zi apare un cate un studiu nou care verbalizeaza groaza industriei auto in legatura cu capriciile generatiei 30: de ce nu vor sa conduca masini? (O sa se umple Terra de biciclete si oameni care merg pe jos?)

Raspunsurile sunt multe (grija fata de mediu, alegerea unui trai activ, ura fata de multinationale), dar concluzia este mereu aceeasi. Millennials nu vor masini.

Volkswagen of America stie asta, probabil. Dar mai stie ceva la fel de important: noua generatie este formata din copii care nu vor sa creasca. Si poate acestia vor sa conduca macar virtual o masina. Cu ajutorul vocii si al Rrrr-ului interior.

La asta ne-am gandit cand am vazut campania: Unleash Your Rrrr, realizata cu ajutorul agentiei Deutsch. O aplicatie de web prin care oricine poate conduce un Golf R, cu tonul vocii.

Aplicatia foloseste Deep Learning, un mecanism de inteligenta artificiala, care analizeaza amprenta vocala unica a fiecarui user. Genereaza apoi un video in care masina face tot felul de cascadorii, in functie de entuziasmul soferului inchipuit.

"Idea din spatele acestei campanii a fost simpla: imaginatia. Toti ne-am jucat cu masinutele cand eram copii, iar puterea imaginatiei ne-a ajutat sa transformam podelele si covoarele in adevarate piste de curse. Vocea noastra era motorul. Azi avem tehnologia sa ne sustinem imaginatia si sa vedem puterea vocii", spune Vinay Shahani (Vice President of Marketing Volkswagen of America).

Aplicatia permite utilizatorilor sa vada cum isi conduc prietenii, masinile virtuale.

Pentru a arata mai bine despre ce este vorba, compania a lansat si doua video-uri de exemplificare.

Vedeti mai jos cum conduce cu vocea Michael Winslow, actor, beatboxer si comediant, pe care l-ati vazut in seria de filme Police Academy si cunoscut pentru "Man of 10,000 Sound Effects":

Sau Tanner Foust, sofer profesionist si cascador (l-ati vazut in filmele Fast & Furious):

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related