Mountain Dew te trimite la competitia Dew Tour pentru skateri amatori, in Amsterdam

Mountain Dew te trimite la competitia Dew Tour pentru skateri amatori, in Amsterdam

Esti pregatit sa fii in centrul actiunii la unul din cele mai tari evenimente de sport urban din lume? Mountain Dew iti ofera, pentru prima data in Romania, sansa de a participa la Dew Tour AM Series din Amsterdam, pe 30 august 2015 – o zi plina de actiune si adrenalina, dedicata skaterilor amatori din intreaga Europa. Poti sa participi ca spectator sau ca rider.

Intra pe mountain-dew.ro si inscrie un clip de maximum 1 minut in care arati ce skilluri te recomanda pentru a fi rider la Dew Tour AM Series 2015 pana pe 31 iulie. Vei avea sansa sa te „duelezi” cu cei mai priceputi skateri, chiar in iconicul Museumplein din Amsterdam.

Cel mai bun dintre voi va castiga, alaturi de un prieten, o super experienta in Los Angeles, California, unde se vor intalni si antrena impreuna cu skaterul profesionist Paul Rodriguez.

Daca vrei sa ajungi ca spectator, trebuie sa convingi juriul cu un clip sau poze in care arati cat de innebunit esti dupa Dew si de ce meriti sa vezi spectacolul din tribune. Poti inscrie in concurs maxim 3 clipuri sau poze, in perioada 1 – 31 iulie 2015.

"Skateboardingul inseamna depasirea limitelor, inseamna creativitate si ambitie. De aceea sustinem comunitatea de skate din Romania si impreuna cu Eroilor Mafia, incercam sa aducem dew-erilor experiente cat mai inedite. Vorbim cu o comunitate in spiritul Mountain Dew, cu aceeasi pasiune pentru aventura si acelasi aer neconventional”, spune Lavinia Barbu (Brand Manager Flavors & Energy, PepsiCo Romania).

“Dew Tour AM Series este o platforma pentru skateri de toate nivelurile, care pot acum sa se intalneasca, sa isi arate skill-urile intr-un eveniment de anvergura si sa traiasca experienta unica Dew Tour impreuna", adauga Lavinia Barbu.

Mountain Dew este de 10 ani partener al Dew Tour. Anul acesta, comunitatea Dew din Romania are pentru prima data sansa sa ia parte la experienta Dew Tour AM Series, eveniment ce va mai include DJ seturi, premii instant si alte surprize Mountain Dew. La eveniment vor participa si skateboarderi profesionisti, care vor semna autografe si vor oferi tips and tricks concurentilor.

Afisul evenimentului

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related