Reportaj-fulger de la Chef Parade: suntem in toiul Cupei Agentiilor la Gatit by Lidl

Reportaj-fulger de la Chef Parade: suntem in toiul Cupei Agentiilor la Gatit by Lidl

Suntem in cursul celor trei serii de publicitari bucatari, pe care i-am chemat in prima zi a celei de-a doua editii a Cupei Agentiilor la Gatit by LidlDaca va parem cumva cam aiuriti, e pentru ca ne-au luat mintile numitii publicitari si mancarurile lor. Pe bune-bune. 

Din pacate pentru noi, oricat de mare ar fi volumul de lacrimi, juriul tot are prioritate la degustat. Si nu-i degeaba: din ce-am vazut pana acum, echipele au avut urechile ciulite cand membrii juriului s-au pus pe feedback: sfaturile s-au inregistrat, speranta la Finala s-a instalat. In continuare, va prezentam [atat cat se poate de live] cam cum ne distram la Chef Parade, in prima zi de Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl.

 

Am avut placerea sa-i gazduim pe bucatarii media de la Mediafax Cookietorizare, care au gatit un deliciu cu zmeura si ciocolata pentru care am fi sarit peste toate felurile principale din lume.

 

Farfuria Mediafax Cookietorizare

 

In acelasi timp, Migdala Vesela de la MVCom pregateau somonul de petrecere si-l imbracau atent in fulgi de migdale. Totul, in numele papilelor noastre gustative, mai hamesite chiar decat stomacurile care incepusera sa protesteze. Pai, atata savoare se petrecea in stanga si-n dreapta, nu mai faceam fata pana la ultima molecula.

 

Farfuria Migdala Vesela

 

Vizavi de ei, se gaseau BucatarIAA care amestecau si framantau cu agitatie si cu folos deopotriva. Obiectivul: punerea in valoare a papricasului. Nivelul de succes, potrivit juriului: plin burduf.

 

Farfuria BucatarIAA

 

Foarte atenti la detalii, Tocanitii de la Promocrat mai cadeau din cand in cand pe ganduri, evaluau rapid situatia; apoi se activau la loc.

 

Farfuria Tocanitii

 

In a doua serie i-am avut la noi pe Freesome, patru freelanceri care s-au jucat de-a burgerul vegan cu usturoi. Putin spus ca pofteam de zor. Si de la distanta de cateva zeci de metri.

 

Farfuria Freesome

 

Fetele de la Curcubeu pe Ceru' Gurii au venit pregatite sa cucereasca ingredientul rodie. Si le-am oprit un pic sa se pozeze:

 

Farfuria Curcubeu pe Ceru' Gurii

 

"Eu sunt copy, eu nu stiu sa-mi dau seama de astea", se auzea la un moment dat primprejurul Chef Parade Radu, unul dintre oamenii echipei sKUBISnacks, parca-parca in timp ce se dezbatea aranjamentul pe farfurie. Vinul spumant a fost, insa, bun cu ei. Si cu noi, la degustat.

 

Farfuria sKUBISnacks

 

Ricotta a fost arma oamenilor de la GfK care, de ce sa mintim, ne-au indus un pic in eroare. Pai cum sa "Don't Trust The Skinny Chef" cand cheful lor skinny era de toata isprava?

 

 

Farfuria "Don't Trust The Skinny Chef"

 

[UPDATE] Au trecut orele ca vantul si ca gandul la Chef Parade si am ajuns in sesiunea a treia a Cupei Agentiilor la Gatit by Lidl. Si nu doar ca am supravietuit - si noi, si participantii - dar ne-am mai si indopat. [ Na, atat cat s-a putut, am incercat si noi ].

Au urmat in competitia noastra de publicitaro-bucatari Creiere la capac (BrainUP), The Foodwisers (Foodwise), 5 Knives (Five's) si The Kooks (Advice Students).

 
Creierele la capac, venite din partea BrainUP, ne-au gatit cu rosii cherry in aceasta frumoasa zi de miercuri. Dupa truda, si rasplata: ia vedeti cum arata poza cu numarul 2. Daca nu va vine sa va infigeti dintii direct in ecranul de [ insert device aici ], nu mai vorbim cu voi. Am zis.

 

 

Farfuria Creiere la capac

 

 The Foodwisers  aveau un mot roz de toata frumusetea in bucatarie si se pare ca le-a purtat noroc. Din ce-am auzit, juriul a fost extra-multumit de minunatia cu cafea si fistic pe care au creat-o in timpul probei principale. Verificati si singuri. De gustat nu puteti, ne pare rau, dar in schimb puteti privi la dish-ul lor in 360 toata seara - mai jos:

 

Farfuria The Foodwisers

 

5 Knives (Five's) au avut de interpretat creativ ingredientul ou - departe de a fi un task usor. Daca initial ne-au spus ca se gandisera la un desert, ulterior membrii echipei s-au reprofilat. A iesit un fel principal chiar mai bun decat se asteptau. Dati-va cu parerea:

 

Farfuria 5 Knives

 

La final, dar nici pe departe ultimii, The Kooks (aka Advice Students) au pus nucile caju pe harta Cupei Agentiilor la Gatit by Lidl. Au facut un desert pentru ca si-asa mancaseram prea mult sarat. In pahare atent ingrijite, s-a "pozitionat" desertul Sweet Break-up, un cheesecake marca The Kooks care nu a dezamagit nici publicul, nici juratii.

 

Acest articol face parte din seria Cupa Agentiilor la Gatit 2015: live.

Echipa IQads care a participat la infaptuirea acestui super eveniment: Marin Preda (Business Developer), Sandra Cristu (Project Manager & Editor), Mihaela Craciunescu (Project Manager), Andrei Barbu (Project Manager), Andrei Buhlea (Jr. Project Manager), Miruna Spataru (Sr. Editor).

 

Despre Cupa Agentiilor la Gatit

Creativii ingredientelor, ai prezentarilor culinare si suporterii lor isi gasesc locul, pentru al treilea an consecutiv, la Cupa Agentiilor la Gatit. Aducem creativii in bucatarie din 2013 si starnim industria sa se infrunte in preparate. In 2015, Cupa Agentiilor by Lidl e gazduita de Chef Parade Cooking School, beneficiaza de tehnologie de la Electrolux, iar preparatele vor fi gatite sanatos cu Zepter. Participantii se vor juca cu Jacobs si vor degusta alta mancare de peste de la Ocean Fish, in timp ce legumele vor fi rasfatate de Bonduelle. Promotionalele creative sunt asigurate de Samdam.

Cupa Agentiilor la Gatit este un eveniment IQads, cu solutii de la AdProduction, tiparituri creative de la Grafica si Tipar, spectacol tehnic de la Five’s si ajutoare de incredere de la Brigada de Voluntari, powered by KISS FM. Partenerii media sunt: Bucataras.ro, Gustos.ro, eCuisine.ro, Culinar.ro, Click! Pofta buna!, La Cucina, Mixtopia si Elevate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FINEWISE

FINEWISE este divizia de expertiza in F&B, ospitalitate, sanatate si wellbeing a grupului de comunicare HELLO. Avand la baza viziunea ca o viata buna este o viata constienta, sanatoasa si bogata, ce incepe cu... vezi detalii »

BrainUP

BrainUP e un studio de creație. Construim și reconstruim branduri, le ajutăm să se înalțe către cele mai înalte culmi și ne asigurăm că au întotdeauna suficient combustibil pentru a rămâne... vezi detalii »

Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related