12 motive sa vii la Airfield Festival

12 motive sa vii la Airfield Festival

Nu e niciodata prea tarziu sa adaugi un festival pe lista activitatilor de vara, asa ca daca ai pofta de dans, zbor si joaca, Airfield Festival este destinatia perfecta!

Intre 30 iulie si 02 august 2015, pe Aerodromul Magura de langa Sibiu, te asteapta un mix de muzica live, activitati aviatice, sporturi extreme si de agrement si activitati artistice si recreationale. Iti dam 12 motive pentru care anul acesta trebuie sa faci cunostinta cu cel mai fresh festival romanesc:

1. Ca sa asculti 98 de proiecte muzicale din Romania, Belgia, Statele Unite, Jamaica, Germania, Anglia, Rusia, Franta, Islanda, Grecia, Suedia, Elvetia, Olanda.

2. Ti se propun 148 de ore de muzica in 4 zile de festival, adica o medie de 37 de ore de muzica pe zi. Aerodromul Magura nu este un taram fermecat unde zilele au mai multe ore, dar este un spatiu generos de 40 de hectare unde vor fi amplasate 4 scene pentru toate gusturile: Main Stage, Hip-Hop Stage, Techno Stage si Airfield Stage.

3. Un hangar de aviatie devine scena pentru cele mai tari live set-uri ale momentului. Dixon, Ame, Recondite, Mano le Tough, Dj Koze sau Nick Curly vor mixa pe singura scena techno din Romania amenajata in interiorul unui hangar.

4. Ai ocazia sa-i asculti live pentru prima data in Romania pe The Skatalites, promotorii genului ska, Mobb Deep, KRS-One si R.A. The Rugged Man, repere ale culturii si ale muzicii hip-hop din toata lumea, Little Dragon, care au primit o nominalizare in 2015 la Premiile Grammy pentru cel mai bun album dance/electronic, The Four Owls, The Doppelgangaz, Decks’n Drums sau Professor P & Dj Akilles.

5. Airfield Festival propune cel mai diversificat meniu muzical al verii: hip-hop, techno, electro, jazz, funk, ska, rock alternativ, balcanic, un mix eclectic numai bun de pliat dupa starea si gustul fiecaruia.

6. Sonorizarea va fi impecabila. Daca te-ai saturat de festivaluri care iti lasa un gust amar din cauza calitatii sunetului, la Airfield scenele vor fi echipate cu sisteme de sonorizare de ultima generatie: D&B Audiotechnik si Function One. In prezent, sunt cele mai performante sisteme de sonorizare, iar sa asculti muzica la Airfield va fi cu adevarat o experienta fantastica.

7. Aerodromul Magura este spatiul ideal pentru un festival de o asemenea anvergura. Aflat la 5 km distanta de orasul Sibiu, cu conturul crestelor Carpatilor in zare si intins pe 40 de hectare acoperite cu iarba in inima naturii, Aerodromul Magura va deveni un punct de atractie in fiecare an pentru pasionatii de muzica.

8. Pe Aerodrom nu va rasuna doar muzica, ci vor rasuna si motoarele avioanelor. La Airfield Festival poti testa zborul cu avionul si elicopterul, saltul cu parasuta in tandem sau ridicarea cu balonul cu aer cald ancorat la sol, in functie de varsta, buget si curaj. Pentru zborul cu avionul (150 ron de persoana) si elicopterul (300 ron de persoana) trebuie sa ai minim 14 ani, pentru saltul cu parasuta (890 ron, pretul include si filmarea saltului) e obligatoriu sa fii major, iar plutirea cu balonul cu aer cald (70 ron) e accesibila tuturor.

9. Ca tot vorbim de zburat, la Airfield amatorii de sporturi extreme isi vor face de cap la skatepark-ul si dirt park-ul, special amenajate pe aerodrom. Tot cu un picior in aer si unul la sol vor fi si show-urile de parkour si freerunning. Cu prietenii poti bifa: tir cu arcul, fotbal, volei pe nisip, badminton, workshop-uri si ateliere, garajul rock, photobooth sau o bataie strasnica cu pistoalele cu apa, o metoda numai buna de a te racori in mijlocul verii.

10. Poti petrece 4 zile cu cortul in mijlocul naturii, pentru ca asa se simte cel mai bine atmosfera unui festival. 5.000 de locuri de campare si tot atatea locuri de parcare, toalete, dusuri, zone WI-FI, zone de lounge, food court, baruri, toate iti vor face sederea mai placuta.

11. Daca ti-ai tot propus in ultimii ani sa re/vizitezi orasul Sibiu, dar nu ai reusit sa ajungi, acum este momentul perfect. Situat la doar 5 km distanta, legatura intre aerodrom si orasul Sibiu va fi asigurata de autobuze speciale. Sibiul este renumit pentru localnicii prietenosi si fluxul incredibil de turisti din toate colturile lumii, pentru Podul Minciunilor, Muzeul Brukenthal, Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului, ramasitele fostei fortarete, pentru stradutele inguste si casele colorate, pentru maratonul de evenimente culturale care au loc in centrul istoric al orasului, dar si pentru imprejurimile sublime care iti taie respiratia.

12. Inca mai gasesti abonamente pre-sale, la pretul de 219 RON, dar si bilete pentru o zi, la pretul de 70 de ron. Abonamentele si bilete pot fi achizitionate si online de pe Eventim.ro, Myticket.ro si Tomtix.ro

Afisul evenimentului

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related