[Drumul spre Gatit: echipele] Dupa ce bucatareste echipa urmatoare, o sa ramana GOLin FARFURIE de jurat la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl

[Drumul spre Gatit: echipele] Dupa ce bucatareste echipa urmatoare, o sa ramana GOLin FARFURIE de jurat la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl

Ori doar ni se pare noua, ori lumea e usor mai relaxata in a doua zi de Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl. Se vede cum intri ca tot Chef Parade-ul munceste concentrat la bucate, iar noua nu ne ramane decat sa le asteptam cu un pahar de vin in mana pe post de antreu.

Haideti sa va spunem despre inca o echipa pe care o gazduim astazi in competitia noastra: e vorba de GOLinFARFURIE, formata din 5 comunicatori priceputi si la bucatarie, aceasta specie mai degraba rara, dar pe care o tot antrenam de trei editii incoace la Cupa Agentiilor la Gatit.

Oamenii de la GOLinFARFURIE ne tenteaza cu o atmosfera de #ChristmasInJuly, pentru ca au ales sa interpreteze creativ ingredientul scortisoara. Monica, Anca, Andra, Theodora si Andrei, grabiti-va sa ne hraniti!

 

Saga formarii echipei 

Este simplu, s-a pus intrebarea daca vrem sa participam...  iar celelalte detalii vor fi publicate in urmatoarea editie a Michelin Red Guide ;)

Totusi, daca trebuie sa nominalizam persoana care ne-a adus impreuna si care a format acest dream team, atunci va putem spune ca Monica Apicius Botez este responsabila pentru GOLin FARFURIE.

In ordinea numerelor de pe sort, GOLin FARFURIE inseamna:

Anca Ducasse Scarlat este exemplul reprezentativ al scolii de gastronomie de la Golin Romania. O cunoscatoare fina a tuturor secretelor acestei meserii, Anca are intotdeauna reteta potrivita pentru fiecare ocazie. 

Andra Oliver Iazageanu, Georgiana Ramsay Mitroi si Mihaela Savoy Corbeanu condimenteaza si asigura temperaturile optime din social media pentru clientii Golin :)

Theodora Redzepi Mirea este expertul nostru in bucatatarie internationala, retetele germane, austriere, israeliene, italiene, frantuzesti fiind toate recompensate cu muuult aur la festivalurile de specialitate.

Andrei Bocuse Mehedintu face bucataria interna si ii place tare mult :)

 

Numele

Cand ne punem mintea la contributie, nu mai exista cale de intoarcere. Asa este si in bucataria Golin: indiferent ce, cum si unde facem, we #goallin.

 

Logo

Logo-ul nostru este de inspiratie nord-americana, cu un design simplu care se inspira din pranzurile si cinele din peste 50 de tari din lume.

 

De ce scortisoara?

Pentru ca echipa noastra este formata din oameni care iubesc Craciunul si vor sa petreaca #christmasinjuly :)

 

Experienta cu gatitul

Impreuna suntem seniori in ale gatitului. Separat, in bucatariile proprii, suntem juniori :)

 

O intamplare dezastruoasa in bucatarie

Noi nu cauzam dezastre in bucatarie, noi inovam tot timpul :)

Scriitorul irlandez James Joyce spunea ca "greselile sunt porti catre noi descoperiri", iar acest principiu se aplica si in bucatarie. Spre exemplu, stiati ca primele chipsuri au fost pregatite din greseala de catre un bucatar intr-un restaurant?

 

Ce are publicitatea de invatat de la gatitul in echipa?

In primul rand, gustul - gustul pentru ceea ce faci. Atunci cand gatesti, mereu gusti din preparat, mai adaugi sare, piper sau orice alte condimente de care e nevoie pentru a avea gustul final dorit.

Asa este si in publicitate: trebuie sa testezi si sa inovezi tot timpul pana cand rezultatul final este cel potrivit.

 

Vorbe catre juriu, vorbe catre adversari

Spice up!

 

Momente mult-asteptate, momente temute

Atunci cand vom putea gusta preparatul final :) Ne temem ca nu o sa mai apucam sa gustam din ceea ce am pregatit – desi ar fi un semn bun :)

 

Despre Cupa Agentiilor la Gatit

Creativii ingredientelor, ai prezentarilor culinare si suporterii lor isi gasesc locul, pentru al treilea an consecutiv, la Cupa Agentiilor la Gatit. Aducem creativii in bucatarie din 2013 si starnim industria sa se infrunte in preparate. In 2015, Cupa Agentiilor by Lidl e gazduita de Chef Parade Cooking School, beneficiaza de tehnologie de la Electrolux, iar preparatele vor fi gatite sanatos cu Zepter. Participantii se vor juca cu Jacobs si vor degusta alta mancare de peste de la Ocean Fish, in timp ce legumele vor fi rasfatate de Bonduelle. Promotionalele creative sunt asigurate de Samdam.

Cupa Agentiilor la Gatit este un eveniment IQads, cu solutii de la AdProduction, tiparituri creative de la Grafica si Tipar, spectacol tehnic de la Five’s si ajutoare de incredere de la Brigada de Voluntari, powered by KISS FM. Partenerii media sunt: Bucataras.ro, Gustos.ro, eCuisine.ro, Culinar.ro, Click! Pofta buna!, La Cucina, Mixtopia si Elevate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related