ISWinT se intoarce. Studentilor straini le place Timisoara

ISWinT se intoarce. Studentilor straini le place Timisoara

Timisoara – un pas mai aproape de a deveni Capitala Culturala Europeana 2021

Cea de-a XXII-a editie a festivalului ISWinT (International Student Week in Timisoara) se anunta a fi cea mai reusita de pana acum. Mai multi participanti, mai multe zile, activitati inedite care se adauga celor deja consacrate, precum si workshop-uri pentru toate gusturile! Intre 23 iulie si 2 august, Timisoara devine capitala multiculturalitatii.

Studenti din toate colturile lumii vor sosi in orasul de pe Bega pentru a avea parte de o experienta unica, de sansa de a interactiona in acelasi timp cu tineri apartinand unor culturi diferite, dar care au un lucru in comun: dorinta de a depasi prejudecatile legate de nationalitate, etnie sau religie.

Festivalul de acest gen cu cele mai multe editii din Europa, ISWinT propune in acest an tema "Develop Yourself: Design the Future". In cadrul workshop-urilor diversificate, studentii vor invata ca fiecare dintre noi are un talent intr-un anumit domeniu si vor fi incurajati sa il dezvolte, sa isi cultive abilitatile si pasiunea, indiferent daca acestea sunt legate de fotografie, de gastronomie, de vorbitul in fata unui public sau de orice altceva.

Pe langa activitatile dedicate exclusiv participantilor la festival, ISWinT propune si o serie de evenimente la care publicul timisorean este invitat de onoare, printre care un concert, deschiderea si inchiderea oficiala, Conferinta ISWinT, dar si Ziua Internationala.

Punctul culminant al festivalului va fi parada oficiala a participantilor, atunci cand strazile orasului se vor umple de oameni in tricouri galben cu verde, culorile oficiale, si de al lor entuziasm.

Asadar, urmeaza zece zile pline, in care Timisoara va fi scena pe care diversitatea, respectul reciproc si dorinta de cunoastere vor dansa impreuna. Va invitam sa participati la acest eveniment deosebit, care demonteaza preconceptii si creeaza prietenii!

Afisul evenimentului

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded