La primul interviu, Mihai Ene si-a pus in dificultate intervievatorul: a cerut un salariu mai mic

La primul interviu, Mihai Ene si-a pus in dificultate intervievatorul: a cerut un salariu mai mic

De altfel, ar fi acceptat sa lucreze si gratis, recunoaste Mihai Ene (co-founder | director de creatie THE SECRET SERVICE). "Am cerut mai putin decat avea omul bugetat. Nu se astepta. Vreo suta cinci zeci de dolari ca sa am bani de benzina. Nimic mai mult. Nu m-am inrolat pentru bani".

A inceput in radio. S-a angajat in agentie, ca sa fure meserie de la batrani. Avea 22 de ani si cateva proiecte facute de capul lui. A trecut pe la Ogilvy, DDB, Leo Burnett. Apoi, in 2008, a infiintat THE SECRET SERVICE.

Mihai povesteste mai jos despre Mihaela Nicola, care nu se supara cand il gasea sforaind pe canapeaua ei, ar putea scrie o carte despre Pilu (a lasat primul capitol mai jos), despre primul proiect cu Frutti Fresh si unde o sa il apuce pensia.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related