Vineri si sambata e Marele Picnic ShortsUP

Vineri si sambata e Marele Picnic ShortsUP

Weekendul acesta toate drumurile duc spre Gradina Botanica, cea mai accesibila destinatie urbana de vacanta. Marele Picnic ShortsUP prinde viata la a 2-a editie cu doua seri de film, muzica si relaxare pe insula de evadare preferata a cinefililor. Startul se da la ora 18.00 iar filmele incep de la 21.30, respectiv 22.00 in seara de sambata.

Opt scurtmetraje premiate concureza pentru titlul de cel mai bun film in competitia ShortsUP Audience Award. Spectatorii le vor vedea tolaniti pe paturi, la racoarea gradinii.

Programul de vineri vine cu Mythopolis (Polonia, 2013), o comedie animata in care personaje legendare din mitologia greaca sunt nevoite sa-si rezolve problemele in lumea prea complicata de azi. Sambata, cantitatea de comedie creste semnificativ cu Pistolar (SUA, 2014), western modern despre pericolul onestitatii absolute povestit de vocea unui narator cu (prea multa) personalitate.

Tot sambata, proiectia de film e precedata de interventia muzicala a lui K-lu, DJ cunoscut pentru performance-uri de turntablism, seturi muzicale presarate cu scratch¬uri si momente speciale decupate din filme clasice. De la 20 la 22.00, inainte de inceperea filmelor, gradina rasuna cu funk, hip-hop si breaks, un mix cu invitatie la visat si dansat.

Cei care vor sa exploreze Gradina Botanica o pot face incepand de la ora 18.00, printr-un tur ghidat organizat in parteneriat cu asociatia Team Work. Comunitatea Bucharest Ultimate pune spectatorii in miscare cu antrenamente de frisbee pe pajistea denumita ”Gradina Italiana” iar Incubator intretine atmosfera cu ateliere de jonglerie si treasure-hunt. Imaginatia e pusa la incercare de PlayTimes si Creative Board Gaming, partenerii oficiali in materie de jocuri de societate.

Pentru a ocupa un loc confortabil pe iarba, cinefilii sunt sfatuiti sa vina inarmati cu paturi, cu mentiunea ca acestea vor putea fi cumparate si de la eveniment.

Biletele la Marele Picnic pot fi achizitionate in avans prin MyTicket si Eventim la pretul de 20 de lei/ seara sau 35 lei/abonament dar si la fata locului la pretul de 25 de lei/ seara sau 40 lei/abonament, in limita locurilor disponibile.

In cazul in care vremea nu permite vizionarea filmelor sub cerul liber, evenimentul va fi reprogramat pentru weekendul imediat urmator, vineri 31 iulie, sambata 1 august. Marele Picnic incheie sirul de proiectii de vara ShortsUP, urmand ca scurtmetrajele sa revina sub acoperis in formula de toamna. 2500 de oameni au pariticipat la prima editie de picnic si peste 4000 de oameni au vizionat filmele pe iarba gradinii, la Noaptea Lunga a Filmelor Scurte 2014

A 2-a editie Marele Picnic este organizata cu sprijinul Arcub si Primaria Bucuresti.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related