Da gust publicitatii romanesti! Inscrie-te in competitia Grand Spoof by Ardealul

Da gust publicitatii romanesti! Inscrie-te in competitia Grand Spoof by Ardealul

Pate-ul Ardealul si IQads te provoaca sa dai gust pauzei publicitare inscriindu-te in competitia de spoof-uri publicitare Grand Spoof by Ardealul: Pate-ul Ardealul da gust reclamelor romanesti.

Credem ca toata lumea merita sa aiba parte de gust. Oamenii, de gust in mancare. Publicitatea, de gust creativ. Asa ca pate-ul Ardealul te cheama sa dam impreuna gust reclamelor romanesti. 

Pentru ca stim ca esti creativ si ca frustrarea naste arta, fa tu publicitatea asa cum ar trebui sa fie. Adauga unei reclame un strop de haz si unul de Fainosag, ca doar avem destul cat sa condimentam toata publicitatea, si poti castiga unul dintre cele 3 premii in valoare de 500 euro, dar si sansa ca spoof-ul tau sa fie vedeta in online, dar si offline - la ADfel, cel mai mare eveniment de publicitate neconventionala.


Ce trebuie sa faci?

Realizeaza un ad video original, haios si cu Fainosag - un spoof de maxim 90 secunde, care sa rada cu sau de reclamele momentului. In creatia ta, renunta la clisee si da gust reclamelor asa cum ti-ar placea tie sa aiba, alaturi de Ardealul.

Iti sugeram ca spoof-ul tau sa se refere la o categorie de clisee / produse / servicii si nu la un brand anume, adica:
- un anume tip de clisee din reclamele difuzate la noi in prezent (ex: mama care gateste fericita pentru toata familia),
- stilul reclamelor pentru o anumita categorie de produse sau servicii, difuzate la noi in prezent (ex: reclame pentru produse bancare),
- reclame internationale aduse in context romanesc.

In spoof-ul tau, trebuie sa apara si doi ardeleni - care sa aminteasca de ardelenii emblematici pentru spot-urile Ardealul. Ti-i reamintim aici:

Nu uita si ca trebuie sa incluzi cartonul final, timp de 3 secunde, in format 1920x1080 sau 1280x720.

Pentru mai multe detalii si pentru inspiratie, te invitam sa citesti cu atentie brieful.

Competitia este gazduita pe platforma The Creator, unde te asteptam pana pe 17 august sa sa dai gust publicitatii romanesti inscriindu-ti spoof-ul. Sau, cine stie, spoof-urile.


Ce poti castiga?

Premii si glorie:
- 3 premii mari a cate 500 euro, mult Fainosag, glorie online si recunoastere offline prin prezentarea creatiei in cadrul celui mai mare eveniment de publicitate neconventionala – ADfel, in cea mai plina zi a evenimentului, seara Grand Spoof, joi 27 august, la Fabrica,
- 7 premii speciale acordate de juriul profesionist.

Probabil ca deja ti-au trecut prin minte cateva reclame numai bune de spoof-uit. Asa ca le asteaptam pana pe 17 august

Mai multe informatii despre aceasta editie a competitiei si update-uri cu lucrarile admise sunt disponibile pe platforma The Creator.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related