Ca-i gustare, ca-i mancare, Ogilvy da savoare cu noua Delma Sandvis

Unilever repozitioneaza Delma Sandvis printr-o campanie integrata realizata de Ogilvy & Mather. Acum produsul are un gust mai bun, poate fi folosit atat la sandvisuri cat si la unele mancaruri si in plus pretul este la fel de mic. Noile atribute si beneficii ale margarinei cat si pozitionarea sunt comunicate prin intermediul unui nou packaging, a doua spoturi TV, print, product placement si sponsorizari in prima telenovela romaneasca « Numai iubirea » si prin sponsorizari TV in emisiuni ca Teo, De 3x femeie si in serialul La Bloc.

« I-am oferit consumatorului nostru, situat in segmentul medium, un singur produs pe care sa-l poata folosi atat la gustari cat si la gatit. Prin aceasta campanie am dorit sa conferim targetului, increderea si siguranta celei mai bune alegeri facute prin achizitionarea noii Delma Sandvis.» afirma Dan Tasca, Marketing Manager la Unilever

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related