Starcom MediaVest Group, Leo Burnett Group si MSLGROUP The Practice au trimis trei utilizatori Samsung in jurul lumii

Starcom MediaVest Group, Leo Burnett Group si MSLGROUP The Practice au trimis trei utilizatori Samsung in jurul lumii

Samsung Electronics Romania a lansat flagship-urile Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge in Romania printr-o campanie integrata, care le-a oferit consumatorilor experiente si inspiratie pentru transformarea continua a stilului de viata, sub platforma locala de brand Samsung Lifestyle Desginer.

Prin campania „Calatoria Galaxy S6”, dezvoltata impreuna cu Starcom MediaVest Group, Leo Burnett Group si MSLGROUP The Practice, Samsung a invitat consumatorii intr-o calatorie in care sa descopere cum isi pot transforma stilul de viata.

Trei consumatori (selectati din cei peste 35.000 inscrisi) au plecat in jurul lumii in 4 orase de pe 4 continente, diferite ca stil de viata si cultura: Paris, Seul, Casablanca si Buenos Aires. Aceste destinatii au reprezentat diferite etape ale acestei calatorii transformationale, expunandu-i la experiente care sa le aduca un plus de stil, performanta, pasiune si inspiratie. Cei trei castigatori - Larisa, Radu si Alin, ghidati de Cristian Onetiu (life coach, autor si antreprenor)  au descoperit noi moduri in care isi pot schimba stilul de viata, prin intermediul tehnologiei de top, caci tehnologia este un tool important si pentru eficientizarea task-urilor profesionale si pentru entertainment.

„Urmarind strategia globala, am construit comunicarea locala tinand cont de nevoile si specificul consumatorilor romani, pentru care dezvoltarea personala si stilul de viata reprezinta o preocupare constanta. Conceptul campaniei este puternic sustinut de beneficii inovatoare ale produsului, iar continutul autentic generat de consumatori a determinat un engagement ridicat.” Nicoleta Ghinea, Digital Manager, Samsung Electronics Romania

Pe tot parcursul acestei experiente, Cristian a pregatit programe personalizate in functie de obiectivele lor si de stilul lor de viata. Experienta lor a fost urmarita pe website-ul campaniei (www.calatoriagalaxys6.ro), de peste 13 milioane de persoane.

„Am gandit campania de lansare in cele mai mici detalii, ca sa oferim utlizatorilor o experienta cat mai apropiata de lumea pe care o creeaza noile smartphone-uri Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 edge. Am creat o poveste in jurul fiecarei destinatii, iar in cele patru orase castigatorii concursului Calatoria Galaxy S6 au avut ocazia sa traiasca macar o parte dintre experientele pe care le ofera cele doua smartphone-uri.” Ilinca Nitu, Account Director – Starcom MediaVest Group

Galaxy S6 si Galaxy S6 edge sunt cele mai noi smartphone-uri de top lansate de Samsung, echipate cu tehnologie de ultima generatie si cu un design elegant, ce le ofera utilizatorilor experiente mobile superioare. Construite din metal si sticla Gorilla Glass 4, smartphone-urile dispun de o camera foto principala de 16MP si una secundara de 5MP, ruleaza Android Lollipop 5.0 si se incarca de 1,5 ori mai rapid decat anteriorul model, Galaxy S5. Dispozitivele sunt echipate cu tehnologie de incarcare wireless si pot functiona timp de 4 ore, dupa doar 10 minute de incarcare a bateriei. In plus, in doar jumatate de ora, bateria telefonului este alimentata la 50%.

Galaxy S6 si Galaxy S6 edge sunt disponibile in Romania din luna aprilie.

Echipele implicate 

Echipa Starcom MediaVest Group: Ilinca Nitu - Account Director, Diana Ionel - Head of Interactive, Anca Ludu - Digital Planner, Dana Eustafievici - Communications Manager, Brindusa Gurarosie - Special Projects Manager.

Echipa Leo Burnett: Corina Delea - Brand Comm Executive, Cristian Buha - Brand Comm Manager, Razvan Capanescu – Chief Creative Officer, Dominic Timotin – Head of Development.

Echipa MSLGROUP The Practice: Monica Jitariuc - Managing Director, Sorina Mihail - Sr. PR Manager, Iulia Boieriu - PR Executive, Anca Oae - Event Specialist, Ruxandra Avram - Event Manager, Cristina Chicus - PR & Event Executive, Vica Schipor - Creative Planner.

Echipa Samsung: Roxana Grigorean - PR Manager, Nicoleta Ghinea – Digital Manager, Roxana Chiriloi – Marketing Communication Coordinator, Sorina Banica - Junior PR Specialist, Radu Acsinia – Social Media Specialist, Diana Grecu – ATL Marketing Specialist.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related