Paul Cotor, electricienii, arhitectura si publicitatea

Paul Cotor, electricienii, arhitectura si publicitatea

Dupa doi ani la Arhitectura, Paul Cotor (fresh minded creative director, pastel) nu mai avea rabdare. Asa ca a cautat tot feluri de joburi in care sa isi exerseze creativitatea. Dupa carti de vizita, Xerox si reviste necunoscute, a ajuns in publicitate. Si aici a ramas.

Daca o luam calea termenilor mai precisi, aflam ca Paul a poposit pe la Planta Romanica in postura de Graphic Designer si, apoi, in cea de Art Director la Funky Business. Si, din 2006 incoace, il gasim la pastel:

"Nu mi-am dat seama ca sunt senior pentru ca, in pastel, am trecut de la functia de Art Director la cea de Creative Director fara nici un senior in fata :D Insa am simtit ca s-a schimbat ceva in momentul in care accountul nu mi-a mai zis: Paul, avem de facut un vizual, ci Paul, uite ce problema de business are clientul nostru".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related