Incepe Airfield Festival! 98 de proiecte muzicale vor concerta in 4 zile de festival

Incepe Airfield Festival! 98 de proiecte muzicale vor concerta in 4 zile de festival

Cel mai asteptat eveniment al verii, Airfield Festival, incepe joi – 30 iulie 2015 la Sibiu, pe Aerodromul Magura, cu show-uri incendiare sustinute de The Skatalites, Fanfare Ciocarlia, Recondite, Dixon sau Ame. Timp de 4 zile, pasiunea pentru muzica si dans, zbor si libertate, sport si joaca se reunesc in cele 3 elemente cheie ale festivalului: YouDance, YouFly si YouPlay.

98 de proiecte muzicale propun un mix eclectic care sa te tina in priza timp de 148 de ore. Jazzanova Live feat. Paul Randolph, Roy Hargrove Quintet, Gus Gus, Little Dragon, Dj Koze, Klingande, Mobb Deep, KRS-One, Subcarpati, Alexandrina sunt doar cativa dintre artistii care vor concerta pe cele 4 scene ale festivalului: Main Stage, Techno Stage, Hip-Hop Stage si Airfield Stage.

Pentru o experienta memorabila, echipamentele de sonorizare vor fi de ultima generatie: D&B Audiotechnik si Function One. Programul YouDance pe zile este disponibil aici.

Daca vii la festival, poti survola Sibiul si imprejurimile de la bordului unui avion Cessna-172 sau al unui elicopter Bell-206 Jet Ranger. O atractie pentru cei prezenti la Airfield va fi ridicarea cu balonul cu aer cald ancorat la sol, la 30 m inaltime.

Daca vrei ceva mai extrem si ai peste 18 ani poti incerca saltul cu parasuta in tandem cu un instructor, de la 3.500 m, cea mai sigura alternativa de a testa caderea libera si zborul cu parasuta. La final vei primi o filmare a saltului, un video numai bun de share-uit cu prietenii pe facebook. Tarifele pentru activitatile YouFly sunt afisate aici.

Airfield Festival inseamna mai mult decat muzica buna si zbor deasupra orasului. Cele 40 de hectare ale Aerodromului Magura sunt spatiul perfect pentru 4 zile pline de activitati sportive, recreationale si artistice. Amatorii de sporturi extreme se delecteaza in zona de dirt park si skatepark, dar si cu show-uri oferite de We Tour sau Trupa Parkour Oradea.

Extra-distractie cu (noi) prieteni poti bifa si la tir cu arcul, fotbal, volei pe nisip, badminton, baloane uriase de sapun, bataie cu pistoalele cu apa, tur ghidat pe bicicleta. Cine vrea arta si educatie gaseste teatru in aer liber pus la cale de compania BIS Sibiu, dar si ateliere handmade, de creatie, de pictura, de pantomima sau de improvizatie. Programul YouPlay pe zile este disponibil aici.

Incepand de joi – 30 iulie, pretul abonamentelor va fi de 269 ron, iar pretul biletelor pentru o zi va fi de 70 ron. Pentru campare se plateste o taxa de 30 ron de persoana pentru toata perioada festivalului. Abonamentele, biletele pentru o zi si bratarile pentru camping se pot achizitiona de la fata locului, din puncte special amenajate la poarta de acces pe aerodrom. Detalii despre harta festivalului, cum poti ajunge la aerodrom, regulament sunt disponibile aici.

 

Afisul evenimentului

 

Parteneri: Aperol Spritz, Ciuc, Tatratea

Parteneri media: VICE, Decat O Revista, Metropotam, Port.ro, Versuri Hip-Hop, Sub25, Urban.ro, CooperativaUrbana, Suburban Magazine, TABU, Music Addict, Eragon Vibes, UZR, Hip-Hop News, Hip-Hop Live, Hip-Hop din Romania, RomaniaPozitiva, IQads, Sekazone, Romania Insider, City Compass, Mixtopia, Aviatia.ro, AviatiaMagazin, Pilot Magazin, Republika Verde, Dj Sets, AnyPlace, Techno.ro, MoodyTech, All Time Clubbing, Foto Clubbing, We Art, InFestival, Out in Mures, Smark, 4pe4, PartiPipal, Sibiu Online, Ora de Sibiu, Tribuna, TurnulSfatului, Sibiu 100%, Stiri de Sibiu

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related