Nu aduce anul ce aduce… cea de-a 7-a editie MID!

Nu aduce anul ce aduce… cea de-a 7-a editie MID!

Ne pregatim caietul de notite, scoatem stiloul de la purtator, ne inarmam cu multa atentie, pentru ca in septembrie ne reintoarcem pe bancile scolii, la cea de-a saptea editie MID, singura conferinta de Direct Marketing din Romania!

Dupa cum bine ne-am obisnuit din editiile anterioare, conferinta "Marketing in Direct" (24 Septembrie ’15, Stejarii Country Club) aduce in atentie si de data aceasta un alt subiect intens dezbatut de oamenii din lumea marketingului – ”Marketing digital sau promotii offline – asta-i intrebarea” sau mai simplu de atat: traditional sau digital?

Pentru ca traim intr-o societate in continua dezvoltare, iar mediul concurential este in ascensiune, noi iti propunem o pauza de la munca de birou si te invitam la o lectie de content marketing, unde o sa-ti explicam cum si cat ar trebui sa ofere business-ul tau clientului pentru a cladi o relatie de prietenie loiala cu acesta si pentru a inregistra vanzari mai semnificative decat pana acum.

Creativitate, strategii, planuri, tehnici eficiente si...? De ce avem nevoie pentru a ajunge la consumator? Acestea sunt doar cateva dintre lucrurile interesante pe care ti le vor impartasi specialistii nostri:

Chris Arnold (Co-fondator si consultant- Creative Orchestra Agency)

 

Mihaela Tatu (Trainer acreditat ANC)

 

Laura Dragomir (Expert in comunicare si cofondator Brainguys)

 

Hortensia Nastase (VicePresident, Creative Services, Lowe Group)

 

Iolanda Staniloiu (Consultant, GM, Owner IdeaS mark’t)

 

Andreea Munteanu (Managing Director Vivid Events2)

 

Despina Andrei (Manager Comunicare si Strangere de Fonduri UNICEF)

 

Mugur Patrascu (Owner iLeo)

 

Vasile Alboiu (Chief Creative Officer Lowe Group)

 

Marius Buiculescu (antreprenor Atip Design)

 

Alin Angheluta (Marketing Zoom Expert) 

 

Stefan Iarca (Country Head Possible)

 

Ei sunt cei care, cu siguranta vor raspunde tuturor intrebarilor si curiozitatilor celor ~250 participanti. Te asteptam la o lectie despre cum sa devii prietenul consumatorului tau!

Si cum noi vrem sa surprindem de fiecare data, pentru cea de-a 7a editie punem la dispozitie o oferta corporate speciala: cumperi doua bilete, iar pe al treilea il vei primi GRATUIT.

Participa la conferinta "Marketing in Direct" (24 Septembrie ’15, Stejarii Country Club) si afla de la cei mai buni specialisti care este solutia potrivita de marketing pentru produsul sau serviciile tale!

Parteneri media: Institutul de Marketing, Marketing Romania, Ziare.com, Business24, ROL, Salon TV, IQads, 9AM, eva.ro, Finzoom, Business Woman, Agerpres, Calendar Evenimente, Manager Express, Revista Biz, Nine O’Clock, PR Wave, News Up, Forbes, Ordinea Zilei, Smart Financial, markmedia.ro, brand4brands, Business Review, Cariere, Learning Network.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related