OXETTE - Cele mai noi tendinte in bijuterii

Brandul de bijuterii Oxette se lanseaza oficial in Romania, prin inaugurarea magazinului din incinta complexului Plaza Romania.

Oxette este un brand international, prezent in peste 20 de tari cu 300 puncte de vanzare, detinand o pozitie de top in cadrul segmentului sau de piata. Oxette produce si comercializeaza bijuterii din argint, ceasuri si accesorii, utilizand tehnologie de varf si concepte originale de design.

In Bucuresti, Oxette este prezent prin intermediul francizei detinute de firma Perideo International, Romania constituind un punct strategic pentru extinderea retelei de distributie. "Anticipam un succes pe piata romaneasca, datorita faptului ca Oxette este o franciza de tip master, care ne asigura exclusivitatea si posibilitatea de a crea o retea de magazine in urmatorii ani. Apoi, avem o serie de avantaje, care se datoreaza pozitiei geografice a Romaniei, vecinatatii capacitatilor de productie din Grecia si a similitudinilor existente pe cele doua piete ", declara Panaiotis Karvounidis, general manager Oxette SA Grecia, prezent la inaugurarea magazinului Oxette din Plaza Romania .

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune



Branded


Related