Cum se manifesta Clenciul 22 in Noua Zeelanda

Cum se manifesta Clenciul 22 in Noua Zeelanda

Dupa cum se intituleaza si spotul facut de Us&Co, Noua Zeelanda pentru F. Whitlock & Sons, “The catch 22 of being a man”, viata unui barbat este o cursa continua printre paradoxuri. Chiar si pe timp de pace. Un sos adevarat stie asta. Este ceea ce ii tine puternici pe reprezentantii masculinitatii intr-o lume complicata. Reclama are si efect practic - daca dai click pe meniul din video, ajungi in sectiunile de site de care ai nevoie:

PS: Un citat din Heller nu strica nimanui.

Exista un singur clenci si acesta era Clenciul-22, care prevedea ca grija pentru propria siguranta in fata unui pericol real si imediat era reactia unei minti rationale. Or era nebun si putea fi lasat la sol. Tot ce avea de facut era sa ceara asta si, de indata ce ar cere-o, n-ar mai fi nebun si ar trebui sa continue misiunile de zbor. Or ar fi nebun sa continue misiunile de zbor si sanatos la cap daca nu le-ar continua, dar daca ar fi sanatos la cap ar trebui sa le continue. Daca le-ar continua, ar fi nebun si n-ar mai trebui sa le continue; dar daca n-ar vrea, ar fi sanatos la cap si ar trebui sa le continue.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded