Exponatele ADfel Galleries 2014 iti fac cu mana din trenul de vacanta Bucuresti – Bucuresti

Exponatele ADfel Galleries 2014 iti fac cu mana din trenul de vacanta Bucuresti – Bucuresti

Stiti vorba aia, "nu e vara fara ADfel"? Trebuie sa extindem intervalul la sezonul vara-toamna: anul asta facem ADfel de septembrie. Pentru ca atunci cand nu murim de cald si suntem odihniti, lumea e mai buna; oricine a zis ca doar vara-i sinonima cu distractia, nu ne-a cunoscut pe noi. 

Asa ca, pe cand unii vor sta sa numere boboci, noi vom numara neconventionale. In forma studiilor de caz ale campaniilor out-of-the-box ce-au vazut lumina zilei in perioada 2014/2015.

Exact masura de neconventional cu care ne-a hranit publicitatea anul asta, n-o avem inca cu precizie. Ce stim sigur e ce-a fost anul trecut, la ADfel Galleries 2014: 36 de lucrari romanesti si internationale va intampinau ochii curiosi la intrarea in Club Fabrica. L etineti minte, stateau frumos aranjate pe tablita trenului de vacanta Bucuresti – Bucuresti, ridicata cu sprijinul AdProduction, solutions partner-ul nostru ce revine la post si-n 2015.

Stim cum va place sa priviti in perspectiva plaja de neconventional, asa ca am zis sa ne amintim ce idei admiram impreuna anul trecut, mai jos. Iar daca v-am trezit pofta de intreaga vacanta ADfel 2014, puteti sa va teleportati in ea de aici. Asta doar pana ne adunam din nou in Fabrica, nu va pierdeti prin trecut.

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related